στη διάρκεια συναντήσεων και συσκέψεων που είχε με τους δημάρχους Κιλκίς, Παιονίας, εκπροσώπους της Περιφέρειας και τους προέδρους του Ιατρικού, του Φαρμακευτικού και του Εμπορικού Συλλόγου καθώς και του Επιμελητηρίου.
Ο κ. Θεμιστοκλέους ξεκίνησε, σήμερα, από το Κιλκίς περιοδεία σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη, στις οποίες, από σήμερα μέχρι και τις 14 Οκτωβρίου, θα βρίσκονται Κινητές Μονάδες εμβολιασμού. Η περιοδεία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προσπάθειας για αύξηση του ποσοστού εμβολιασμού και με στόχο την ενίσχυση του τείχους ανοσίας έναντι της νόσου Covid-19.
«Οι σημερινές συναντήσεις πήγαν πάρα πολύ καλά, σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας. Ζητάμε τη βοήθεια από τους τοπικούς παράγοντες έτσι ώστε να πάμε σε μια πιο προσωπική ενημέρωση των πολιτών, να τους μιλήσουμε και όσοι ακόμη διστάζουν να τους κατευθύνουμε σε κάποιον υγειονομικό, αν θέλουν να συζητήσουν, να ρωτήσουν για τα εμβόλια και στο τέλος να αποφασίσουν αν θα εμβολιαστούν ή όχι.
Οι δήμαρχοι ήταν πάρα πολύ θετικοί κι έχουν κάνει κι αυτοί μια καλή προσπάθεια μέχρι στιγμής, έχουν κάνει ενημερωτικές εκστρατείες, και συμφωνήσαμε όλοι μαζί να προχωρήσουμε και σε εμβολιασμούς στη Βιομηχανική Περιοχή το επόμενο χρονικό διάστημα έτσι ώστε να συντονιστούν όλες οι ενέργειες για να αυξηθεί η εμβολιαστική κάλυψη», ανέφερε ο κ. Θεμιστοκλέους, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Στο πλαίσιο των συσκέψεων επισημάνθηκε ότι ο δήμος Κιλκίς, σε συνεργασία με τον Ιατρικό και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο καθώς επίσης και με τον Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο, ξεκίνησαν προ τριμήνου καμπάνια, διανέμοντας φυλλάδια για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, και το ποσοστό εμβολιασμού από 35% έφτασε σήμερα στο 45%, το οποίο ωστόσο παραμένει χαμηλότερο από ό,τι στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Να σημειωθεί ότι οι Κινητές Μονάδες πραγματοποιούν σήμερα εμβολιασμούς στις Περιφερειακές Ενότητες Πιερίας, Κιλκίς και Ξάνθης.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος από την Interpol Σερβίας
- Κλιματικό αφήγημα: Δεν τα βρίσκουν ούτε για το 2040 οι διεθνιστές
- Παρανοϊκό αίτημα από τη νατοϊκή Πολωνία: «Θέλουμε πυρηνικά όπλα»
- Από τραχανά με σταφύλι μέχρι μπουγάτσα με… σύκα και κρασί – Η γιορτή στον αμπελώνα Θεσσαλονίκης
- Θεσσαλονίκη: Μετέτρεψε τον δρόμο σε αγωνιστική πίστα – Συνελήφθη 23χρονος οδηγός μηχανής
- Στη φυλακή για τους εμπρησμούς στον Υμηττό ο 32χρονος Παλαιστίνιος – Είπε ότι έχει ακουστά τον ISIS
- Kαμπανάκι από την ΤτΕ: Αυξήθηκαν στα 79 δισ. ευρώ τα “κόκκινα δάνεια” που διαχειρίζονται οι servicers
- Κυβέρνηση: «Στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά γίνονται έργα, τα οποία ολοκληρώνονται σε χρονοδιαγράμματα»
- Οι Iron Maiden έρχονται στην Ελλάδα το 2026! Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της συναυλίας στο ΟΑΚΑ
- Τουρκία: Εξακολουθούμε να έχουμε τους ρωσικούς S-400 και δεν αλλάζει αυτό
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ
