Ο Dr Άντονι Φάουτσι, η Διευθύντρια των CDC Δρ. Rochelle Walensky και άλλοι αξιωματούχοι υγείας κατέθεσαν για τις κινήσεις της κυβέρνησης Μπάιντεν σε σχέση με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού ενώπιον της Επιτροπής Υγείας της αμερικανικής Γερουσίας.
Οι γερουσιαστές πίεσαν τους αξιωματούχους σε θέματα όπως η φυσική ανοσία έναντι της ανοσίας που προκαλείται από εμβόλια, το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών, οι εντολές εμβολίων, η διαθεσιμότητα και η πρόσβαση σε δοκιμές και η προετοιμασία για μελλοντικές πανδημίες.
Ο γερουσιαστής Bill Kassidy «στρίμωξε» την Walensky, ρωτώντας την «Πόσο τοις εκατό των εργαζομένων του cdc είναι εμβολιασμένοι;».
Η διευθύντρια των CDC ισχυρίστηκε πως δεν έχει τα στοιχεία μαζί της!
«Μου είπαν ότι πάνω από 75% των εργαζομένων των CDC στα κεντρικά γραφεία, εξακολουθούν να εργάζονται εξ αποστάσεως. Ισχύει;», ρώτησε ξανά ο γερουσιαστής με την Walensky να απαντά άλλα αντί άλλων.
Ο Kassidy επέμεινε: «Ζητώ συγγνώμη που είμαι αγενής, αλλά κάνω μια πολύ απλή ερώτηση. Μου είπαν ότι περισσότερο από 75% των εργαζομένων στα κεντρικά γραφεία των cdc εργάζονται εξ αποστάσεως, ισχύει;».
«Γερουσιαστά, δεν έχω τους αριθμούς στο μυαλό μου,- αυτό που θα σας πω είναι πως ακολουθούμε τους κυβερνητικούς κανόνες», απάντησε η Walensky,
«Εάν οι φορείς της δημόσιας υγείας μας δεν έχουν αρκετή εμπιστοσύνη στον εμβολιασμό και στα μέσα ατομικής προστασίας για να επιστρέψουν στη δουλειά καταπολεμώντας τις μολυσματικές ασθένειες, θα υπάρξει αμφισβήτηση για περαιτέρω χρηματοδότηση της δημόσιας υγείας», τόνισε ο γερουσιαστής με την διευθύντρια των CDC να ξεροκαταπίνει!
ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ, σύμφωνα με τον Γερουσιαστή! Αν οι εργαζόμενοι των CDC δεν κάνουν το εμβόλιο, τότε ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ;;; Γνωρίζουν κάτι;;;
Δείτε το βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έκκληση Γεωργιάδη: «Σας παρακαλώ κάντε τώρα το εμβόλιο της γρίπης»
- Ε.Ε. για διαδηλώσεις στο Ιράν: «Είμαστε έτοιμοι να προτείνουμε νέες, αυστηρότερες κυρώσεις»
- Ε.Ε.: Η υποχρεωτικότητα για το νερό που πίνουμε – Αφορά όλα τα κράτη-μέλη
- Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο 54χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση τις κόρες του
- Θεσσαλονίκη: Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τον τραυματισμό 45χρονης σε εμπορικό κέντρο
- Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: Στη φυλακή ο ιδιοκτήτης του μπαρ για τη φονική πυρκαγιά
- Κατεπείγουσα ερώτηση της Ελ. Κουντουρά στην Κομισιόν για το «μπλακ άουτ» στον ελληνικό εναέριο χώρο
- Τ. Θεοδωρικάκος: Επιταχύνεται η λειτουργία της νέας Ανεξάρτητης Αρχής Εποπτείας της αγοράς
- Ιράν: Υποστηριχτές του καθεστώτος κατέβηκαν στους δρόμους
- Κλιμακώνεται ο πόλεμος Ευρώπης-Μασκ για το “Χ”








