SafeBlood Donation: Η πρώτη ιστοσελίδα για ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ από και για ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ

«Δεν είμαστε ακόμα ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ, αλλά θα φτιάξουμε παγκόσμιο δίκτυο τέτοιων κλινικών» λένε...

Πολλοί άνθρωποι έχουν λάβει συνειδητή απόφαση να μην εμβολιαστούν κατά του SARS-Cov-2 και θα απορρίψουν επίσης μελλοντικά εμβόλια που βασίζονται σε mRNA.

Διατηρούν επίσης επιφυλάξεις σχετικά με τις μεταγγίσεις αίματος από εμβολιασμένα άτομα. Ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός στην Ελβετία φέρεται να βοηθά τους ανθρώπους που θέλουν μεταγγίσεις με μη εμβολιασμένο αίμα από mRNA, σε μια είδηση που προκαλεί «ΣΕΙΣΜΟ» στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους (ΕΔΩ):

«Με την έλευση των εντελώς νέων εμβολιασμών mRNA (όπως επί του παρόντος οι εμβολιασμοί Covid) έχουμε εντελώς νέες προκλήσεις, αφού όχι μόνο οι λεγόμενες πρωτεΐνες ακίδας εξουδετερώνονται σε άγνωστο μόνο βαθμό, αλλά σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση της επιστήμης, ένας μεγάλος αριθμός μη δηλωμένων μη οργανικών πρόσθετων σε αυτούς τους εμβολιασμούς εξαλείφεται μόνο εν μέρει με τις γνωστές μεθόδους καθαρισμού. Το μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου δείχνει την παρουσία αυτών των σωματιδίων στο αίμα ακόμη και μετά από τουλάχιστον 6 μήνες – μερικά από αυτά δεν μπορούν ποτέ να διασπαστούν καθόλου.

Ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων έχει λάβει συνειδητή απόφαση να μην εμβολιαστεί καθόλου κατά του Sars-Cov-2 και θα αρνηθεί επίσης τα επερχόμενα εμβόλια με βάση το mRNA – για οποιονδήποτε λόγο. Διατηρούν επίσης επιφυλάξεις σχετικά με την μετάγγιση αίματος από εμβολιασμένα άτομα. Είτε πρόκειται για έκτακτη ανάγκη, είτε για προγραμματισμένη επέμβαση είτε επειδή χρειάζεστε τακτικές μεταγγίσεις για άλλους ιατρικούς λόγους.

Εδώ μπαίνει στο παιχνίδι η Αιμοδοσία ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ως ενδιάμεσος. Εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι τα μέλη μας μπορούν να λάβουν μη εμβολιασμένο αίμα, είτε φρέσκο ​​είτε σε ‘κονσέρβα’, εάν το χρειαστούν. Σε αντάλλαγμα, γίνονται και αυτοί αιμοδότες. Οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει μέλος, είτε είναι εμβολιασμένος είτε όχι – αλλά μόνο όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί μπορούν να δωρίσουν.

Η εγκατάσταση των απαραίτητων υποδομών είναι πολύ χρονοβόρα και εργαζόμαστε σε αυτό με πλήρη ταχύτητα. Αντιπροσωπευόμαστε ήδη σε 18 χώρες της Δυτικής Ευρώπης, στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Ασία και διάφορες αφρικανικές χώρες.

Τώρα έχουμε μέλη σε περισσότερες από 80 πολιτείες παγκοσμίως, 41 από αυτές μόνο στις ΗΠΑ.

Μόλις έχουμε αρκετούς ιατρικούς συνεργάτες (για εφαρμογή, συλλογή και επεξεργασία του αίματος), θα ξεκινήσουμε με την διαμεσολάβηση. Μπορείτε ήδη να βρείτε μια (ανώνυμη) βάση δεδομένων των αιμοδοτών μας σε αυτόν τον ιστότοπο και να αναζητήσετε έναν συμβατό δότη – ως μέλος και ανά περιοχή, και να αναζητήσετε έναν ιατρικό συνεργάτη με μια λίστα με όλα τα νοσοκομεία που έχουμε ζητήσει να συνεργαστούν μαζί μας.

Λάβετε υπόψη ότι ο κύριος στόχος μας δεν είναι να λειτουργήσουμε την δική μας τράπεζα αίματος – αυτό δεν είναι εφικτό αυτή τη στιγμή για νομικούς λόγους, αλλά εργαζόμαστε σε κάθε περίπτωση για να το καταστήσουμε δυνατό και πλησιάζουμε μέρα με την μέρα τον στόχο αυτό – αλλά να ταιριάξουμε αιμοδότες και λήπτες. Έτσι, δεν υπάρχει ακόμη τράπεζα αίματος με αίμα χωρίς mRNA, ούτε καν από εμάς. Και, παρόλο που έχουμε ήδη ρωτήσει εκατοντάδες κλινικές, αυτή την στιγμή –τουλάχιστον στην Ευρώπη– όλες εξακολουθούν να αρνούνται να επιτρέψουν το ανθρώπινο δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής αίματος– ή τουλάχιστον δεν θέλουν να αναφέρονται δημόσια, γιατί φοβούνται αντίποινα. Ωστόσο, σας υποσχόμαστε ότι δεν θα τα παρατήσουμε μέχρι να προσφέρουμε ένα παγκόσμιο δίκτυο τέτοιων κλινικών».

photo pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί