«Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο» ανέφερε εντωμεταξύ ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο ΕΚΠΑ Θ. Βασιλακόπουλος όσον αφορά την περίπτωση της αναισθησιολόγου στην Θεσσαλονίκη που βρέθηκε θετική στον κορωνοιό και επιμένει πως δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί, με τον δημοσιογράφο να ζητά να «απομακρυνθούν από την θέση τους.
«Δυστυχώς υπάρχει κι ένα πολύ μικρό ποσοστό συναδέλφων μου, οι οποίοι ουσιαστικά αρνούνται την πραγματικότητα» είπε ενώ μεταξύ άλλων προέτρεψε τον κόσμο να μην ακούει τους, όπως τους χαρακτήρισε, τρελαμένους, ψεκασμένους αντιεμβολιαστές.
«Παραταύτα, θα ήθελα να παρακαλέσω τους συμπολίτες μας να βλέπουν την μεγάλη εικόνα. Η μεγάλη εικόνα είναι ό,τι περίπου το 85% των ιατρών έχουν εμβολιαστεί» σημείωσε τονίζοντας εκ νέου πως οι γιατροί-αρνητές του εμβολίου είναι μειοψηφία.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επικαλείται το δικαίωμα της σιωπής για να κρύψει τις ευθύνες της
- Αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και στα τελωνεία
- ΑΑΔΕ: QR Code και Barcode για εύκολες και γρήγορες πληρωμές οφειλών
- Γιατί ο Τζιμ Κάρεϊ παραλίγο να παραιτηθεί από το “Γκριντς” και να επιστρέψει μισθό 20 εκατομ. δολαρίων
- Θεοδωρικάκος: Εθνική στρατηγική για τους ημιαγωγούς
- Τρομερός μπόμπιρας εντυπωσιάζει στις ικανότητές του στο Kung Fu! vid
- Χαμός στη Θεσσαλονίκη: Οδηγός μηχανής γρονθοκόπησε στο κεφάλι αναβάτη ηλεκτρικού πατινιού
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 27χρονου που διέρρηξε εννιά καταστήματα και μία οικία μέσα σε ένα μήνα
- Σημαντική δήλωση για την πορεία των πραγμάτων! Θα πει «ναι» το Κίεβο;
- Το 93% όσων κινούνται στους δρόμους… φοβάται την επικίνδυνη συμπεριφορά των υπολοίπων









