Πλεύρης για το rapid test στους ανεμβολίαστους: Ίσως να ΜΗΝ χρειάζεται μετά τις 31/3

Μιας και έρχονται εκλογές...

Το τέλος του χουντομέτρου που προβλέπει την προσκόμιση εβδομαδιαίου rapid test για τους ανεμβολίαστους εργαζομένους προανήγγειλε ο Υπουργός Υγείας.

Μιας και οδεύουμε στην τελική ευθεία για τις κάλπες, ο Θάνος Πλεύρης αποκάλυψε πως το μέτρο αυτό ίσως πλέον να είναι περιττό μετά το πέρας του χειμώνα.

Ειδικότερα μιλώντας στον ρ/σ “Real” είπε:

«Έχουμε δώσει μια παράταση έως τις 31 Μαρτίου, ενδεχομένως να μην χρειάζεται μετά. Αλλά τουλάχιστον για το σκέλος του χειμώνα θέλουμε να είμαστε καλυμμένοι οπότε μέχρι τέλη Μαρτίου οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι θα πρέπει να κάνουν τεστ.

Αυτό βοηθάει, παρόλο που λένε ότι έχει ματώσει η τσέπη τους, και τους ίδιους. Γιατί όλα τα στοιχεία που έχουμε είναι ότι ο ανεμβολίαστος εάν νοσήσει ενδεχομένως πρέπει πιο έγκαιρα να πάρει και θεραπείες γιατί ακριβώς δεν έχει την κάλυψη του εμβολίου».

Θυμίζουμε πως το μέτρο αυτό ισχύει εδώ και 1μιση χρόνο για όλους εκείνους που δεν υπέκυψαν στους εκβιασμούς της εμβολιολάγνας κυβέρνησης Μητσοτάκη, ανεξαρτήτως αν δουλεύουν στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα.

Η κυβέρνηση είχε αποφασίσει στο τέλος του 2022 την παράτασή του για ένα ακόμα τρίμηνο.

Η κατάργησή του συμπίπτει με τα σενάρια εκλογών, τα περισσότερα εκ των οποίων θέλουν διπλή προσφυγή στις κάλπες με έναρξη τον Απρίλιο.

(φωτο:intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί