Η Άννα, 19χρονη φοιτήτρια, ωθήθηκε στον εμβολιασμό μετά από τους εκβιασμούς της κυβέρνησης στους φοιτητές, πως για να πάνε στην Σχολή θα πρέπει να πληρώνουν 20 ευρώ την εβδομάδα για rapid test.
Στις 2 Σεπτεμβρίου η Άννα έκανε το εμβόλιο της Pfizer!
Από την δεύτερη μέρα η κοπέλα είχε έντονους πόνους στο μπράτσο, λήθαργο και ατονία. Μια εβδομάδα αργότερα πρήστηκαν και οι λεμφαδένες της αριστερής της μασχάλης και τότε ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για να γίνει η σωστή διάγνωση και να δοθεί η κατάλληλη θεραπεία. «Αντιδραστική λεμφαδενίτιδα» έδειξαν οι εξετάσεις, για την οποία, μετά από επικοινωνία με την Pfizer, η κα Γρίβα έμαθε ότι είναι μια σπάνια παρενέργεια της τάξης μόλις του …20%.
Η μητέρα της καταγγέλλει πέπλο συγκάλυψης εμποδίζει τους ανθρώπους που προσπαθούν να καταγγείλουν τις παρενέργειες του εμβολίου.
Όπως αποκαλύπτει, παθολόγος από τις Αχαρνές της έκλεισε το τηλέφωνο κατάμουτρα όταν ζήτησε ραντεβού για να εξετάσει την Άννα και αφού της εξήγησε περί τίνος επρόκειτο, ενώ μεγάλα ΜΜΕ, τα οποία κατονομάζει στο παρακάτω βίντεο, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να την ακούσουν.
«Δεν θα κάνω την δεύτερη δόση και μακάρι να μπορούσα να πάρω πίσω και την π΄ρωτη», λέει τώρα η μητέρα της φοιτήτριας.
Δείτε:
Με πληροφορίες από zougla. gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τι κάνουν οι Κινέζοι γονείς για να πιέσουν τα παιδιά τους…να παντρευτούν! ΒΙΝΤΕΟ
- Η ατρόμητη ινφλουένσερ που τα βίντεό της δεν είναι για όσους έχουν υψοφοβία! ΒΙΝΤΕΟ
- Ο Τραμπ ρεζιλεύει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τους Ευρωπαίους – Video
- Η Ρωσία έχει μεγάλα σχέδια σε σχέση με την Ευρασία
- Γροιλανδία και Δανία ζήτησαν να συναντήσουν τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ
- Το ενδεχόμενο πρόκλησης Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου στο επίκεντρο διεθνών ανησυχιών
- Πάτρα: Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας η Αχαΐα για την έλευση του κύματος κακοκαιρίας
- Χανιά: Μεγάλη φωτιά σε χωριό της Κισσάμου – Οι φλόγες έφτασαν στις αυλές των σπιτιών
- Ν. Χαρδαλιάς: “Τα Θεοφάνεια μας θυμίζουν όλα αυτά που μας κρατούν ενωμένους”
- Παρίσι: Συμφωνία με την Ουκρανία για την πρόθεση ανάπτυξης στρατευμάτων σε περίπτωση ειρήνης, vid









