η οποία παρουσίασε συμπτώματα παράλυσης στα κάτω άκρα λίγο μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό πήρε εξιτήριο.
Μάλιστα την είδηση έκανε γνωστή ο διοικητής του νοσοκομείου Κέρκυρας Λεωνίδας Ρουμπάτης, ο οποίος με ανάρτησή του ευχήθηκε στην νοσηλεύτρια γρήγορη επάνοδο στα καθήκοντά της.
«Τέλος καλό όλα καλά, μετά από μια σύντομη περιπέτεια. Με πολλές ευχαριστίες από μέρους της, για το ενδιαφέρον και την φροντίδα του Νοσοκομείου μας ιδιαίτερα για την αμέριστη ιατρική φροντίδα του νευρολόγου κ. Λελούδα και πολλές ευχές από μέρους μας για σύντομη επάνοδο στα νοσηλευτικά της καθήκοντα».
Θυμίζουμε πως το εν λόγω περιστατικό είχε προκαλέσει πανελλήνια φρενίτιδα με παρέμβαση μάλιστα και του εισαγγελέα.
(ΦΩΤΟ: Pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΗΠΑ: Ένας νεκρός και έξι τραυματίες από πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο Λίνκολν, vid
- Ο υπουργός Άμυνας Πιτ Χέγκσεθ θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε χώρες του Ινδο-Ειρηνικού
- Σάλος στη Σουηδία: Δεν απελαύνει μετανάστη βιαστή γιατί το έγκλημα «δεν διήρκεσε αρκετά»!
- Βαρεθήκατε να κάνετε συνέχεια τις μπανάνες μπανανόψωμο; Πώς θα τις κρατήσετε φρέσκες για 15 μέρες!
- Βραζιλία: Μέλισσες τσίμπησαν μέχρι θανάτου πατέρα και κόρη όταν το φορτηγό έπεσε σε κυψέλη μελισσών
- O πατέρας της 12χρονης Λόλα που βιάστηκε και αποκεφαλίστηκε από Αλγερινή «πέθανε από θλίψη»
- Σοκ στη Ρωσία: Πέντε ετών κοριτσάκι έριξε από τον τέταρτο όροφο την 21 ημερών αδερφή του
- ΗΠΑ: Μητέρα έσωσε 22 παιδιά από σχολικό λεωφορείο που τυλίχτηκε στις φλόγες, vid
- ΣΥΡΙΖΑ: Είναι επιλογή του κ. Μητσοτάκη να στηρίζει τα καρτέλ και την αισχροκέρδεια στην αγορά
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη φυλακή ο θεωρούμενος ως υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης- 9 οι προσωρινά κρατούμενοι









