Σημείωσε ότι ενδεχομένως να μη χρειαστούν όλοι να λάβουν τρίτη δόση. Για όσους εμβολιάζονται την παρούσα περίοδο ανέφερε ότι θα χρειαστούν την τρίτη δόση περίπου μετά από ένα χρόνο.
Σχετικά με τις μάσκες στις διακοπές, η κα Παγωνη τόνισε ότι οι πολίτες θα πρέπει να τις φορούν ειδικά σε περιπτώσεις συνωστισμού, όπως στα σοκάκια ενός νησιού, που όπως τόνισε, δεν ξέρεις ποιος είναι δίπλα σου.
Σημείωσε πως όταν οι εμβολιασμοί φτάσουν σε ένα ποσοστό 80% τότε οι πολίτες δε θα χρειάζεται να φορούν μάσκες, ούτε σε εσωτερικούς χώρους.
Αναφερόμενη στην κατάσταση των νοσοκομείων τόνισε ότι υπάρχει βελτίωση σε σχέση με τον κορωνοιο αλλά αργεί η αποκλιμάκωση του αριθμού των διασωληνωμένων ασθενών, επειδή χρειάζονται πολυήμερες νοσηλείες.
Πρόσθεσε ότι η πίεση που δέχεται το σύστημα είναι μεγάλη από άλλους ασθενείς. Σημείωσε μάλιστα πως οι τελευταίες εφημερίδες ήταν πολύ δύσκολες και όχι εξαιτίας του κορωνοιού.
(skai – φωτο: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αιματηρό επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη
- Έφτασε στο Ισραήλ ο Μάρκο Ρούμπιο
- Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία λόγω βλάβης στο σύστημα τηλεδιοίκησης
- Ανάρτηση Μητσοτάκη για φόρους, υδρογονάνθρακες και Σμύρνη
- Η Σαρλίζ Θερόν σε συζητήσεις για το θρίλερ «Mysteria»
- Η σχέση του δολοφόνου του Κερκ με τρανς και τα «προφητικά» μηνύματα στο “Χ”: «Αύριο κάτι θα συμβεί»
- Έλληνας κολύμπησε 7 ώρες από την Κω στην Νίσυρο! vid
- MyStreet: Η εφαρμογή που “σκοντάφτει” σε κάποιους Δήμους
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 14 Σεπτεμβρίου
- Δένδιας: Τιμούμε σήμερα τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ

MYSTREET

ΓΙΟΡΤΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΑΙΡΟΣ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΟΔΗΓΗΣΗ

ΜΜΜ

ΣΠΙΤΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ

ΓΙΟΡΤΗ
