«Παγκόσμιος ΣΕΙΣΜΟΣ»: Γιαπωνέζοι επιστήμονες διερευνούν την σχέση ΘΑΝΑΤΩΝ-ΕΜΒΟΛΙΩΝ: «Αυτά βρήκαμε», vid

Σοκαριστικά ευρήματα!!! Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών...

Ιάπωνες ερευνητές ερευνούν τους μηχανισμούς με τους οποίους τα πειραματικά εμβόλια Covid-19 θα μπορούσαν να προκαλέσουν θανάτους και σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες. Πάντως οι κρατικοί επιστήμονες στην Ελλάδα διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Σε μια έκθεση από την Ιαπωνία, ο καθηγητής Masataka Nagao της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Χιροσίμα τόνισε πώς τα σώματα των εμβολιασμένων ατόμων, στα οποία έκανε νεκροτομές ήταν ασυνήθιστα ζεστά, με θερμοκρασίες σώματος πάνω από 100 βαθμούς F (~40ºC).

«Η πρώτη ανησυχία ήταν ότι οι θερμοκρασίες του σώματος των πτωμάτων ήταν πολύ υψηλές όταν έγινε η νεκροψία», παρατήρησε ο Nagao. «Οι θερμοκρασίες του σώματος ήταν ασυνήθιστα υψηλές, όπως 33 ή 34 βαθμοί Κελσίου».

Σε άλλα σώματα, ο Nagao λέει ότι «οι θερμοκρασίες ήταν πολύ υψηλές την στιγμή του θανάτου. Οι θερμοκρασίες του σώματός τους ήταν πάνω από την κανονική θερμοκρασία, περισσότερο σαν πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου».

Χαρακτηρίζοντας τα δεδομένα, η ερευνητική ομάδα του Nagao διαπίστωσε ότι υπήρχαν σημαντικές αλλαγές στην γενετική σύνθεση του ανοσοποιητικού συστήματος των εμβολιασμένων ασθενών που υποβλήθηκαν σε νεκροψία.

Η έρευνα οδήγησε το Nagao στο συμπέρασμα ότι ίσως το εμβόλιο προκαλεί ανωμαλίες του ανοσοποιητικού συστήματος που προκαλούν φλεγμονή σε όλο το σώμα, η οποία είναι πιθανώς η αιτία των υψηλών θερμοκρασιών του σώματος τη στιγμή της νεκροψίας.

«Βάσει των δεδομένων και των συνθηκών μόνο, δεν είναι εφικτό να καταλήξω πως το εμβόλιο ήταν η αιτία των θανάτων. Ωστόσο, είναι ανέφικτο να πω πως το εμβόλιο δεν ήταν η αιτία. Μπορούμε μονάχα να πούμε πως είναι αμφίβολο, αλλά πιστεύουμε πως ο εμβολιασμός σχετιζόταν αρκούντως με τις ανωμαλίες του ανοσοποιητικού συστήματος», υπογράμμισε.

Σε μια άλλη έκθεση, ο ειδικός δερματολογίας Καθ. Shigetoshi Sano της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κότσι συζήτησε την ανακάλυψη πρωτεϊνών ακίδας στο σημείο των δερματικών βλαβών και άλλων δερματικών προβλημάτων σε ασθενείς που είχαν εμβολιαστεί.

«Η πρωτεΐνη ακίδας που προέρχεται από το εμβόλιο βρέθηκε στο δέρμα», εξήγησε ο Sano, τονίζοντας μια διαφάνεια που δείχνει μια φωτεινή πράσινη περιοχή σε μια βλάβη που γίνεται ορατή από μια ειδική βαφή.

«Οι πρωτεΐνες ακίδας καταστέλλουν τοπικά το ανοσοποιητικό σύστημα», είπε ο Σάνο στους δημοσιογράφους. «Ως αποτέλεσμα, οι πρωτεΐνες ακίδας διευκολύνουν την επανενεργοποίηση του ιού του έρπητα».

Ο καθηγητής Sano επισήμανε τα ακόλουθα:

  • Οι πρωτεΐνες-ακίδες παράγονται μέσα στο σώμα εξαιτίας του εμβολιασμού.
  • Οι πρωτεΐνες-ακίδες οι ίδιες υποβαθμίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Συνεπώς, ο εμβολιασμός είναι πιθανό να προκαλεί ποικίλες παρενέργειες, όπως δερματικά νοσήματα.
  • Ο μηχανισμός με τον οποίο οι πρωτεΐνες-ακίδες προκαλούν παρενέργειες είναι ο σχηματισμός θρόμβων.
  • Κι ακόμη χειρότερα, οι πρωτεΐνες-ακίδες μπορούν επίσης τοπικά να προκαλέσουν φλεγμονή.
  • Αν εξασθενίσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, γινόμαστε πιο επιρρεπείς σε λοιμώξεις.

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί