Ο ΧΟΥΝΤΟ-Πλεύρης “ξαναχτύπησε”: «Διαγραφή προστίμων ΜΟΝΟ σε όσους άνω των 60 εμβολιάστηκαν»

Στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 μίλησε ο Θάνος Πλεύρης.

Σε ό,τι αφορά τα χουντικά πρόστιμα σε ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, που εμβολιάστηκαν μετά από την ημέρα εφαρμογής του μέτρου, ο Υπουργός Υγείας είπε πως έχει ετοιμαστεί διάταξη που θα περιληφθεί σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που θα κατατεθεί εντός Νοεμβρίου στην Βουλή.

«Θα υπάρξει κατάργηση του προστίμου για όποιον έχει εμβολιαστεί ή θα εμβολιαστεί μέχρι την ψήφιση του νόμου και όποιος το έχει ήδη πληρώσει, θα κινηθεί διαδικασία επιστροφής του ή συμψηφισμού».

Περνώντας στο θέμα των ανεμβολίαστων υγειονομικών που παραμένουν σε αναστολή για 14ομήνα, ο κ. Πλεύρης τους κάλεσε «να εμβολιαστούν για να γυρίσουν στην δουλειά».

Σημείωσε ξανά πως «το ΣτΕ έχει πει πως είναι συνταγματική η αναστολή σύμβασης, αλλά θα πρέπει να εξεταστούν τα επιδημιολογικά δεδομένα. Θα εξεταστούν τα επιδημιολογικά δεδομένα των φθινοπωρινών και χειμερινών μηνών και θα το δούμε ξανά μέχρι τέλος του έτους».

Έκανε γνωστή εκ νέου την προσωπική του άποψη σχετικά με την ΑΠΟΛΥΣΗ των ανεμβολίαστων από τον χώρο της υγείας, καθώς κατά τον ίδιο “δεν πιστεύουν στην επιστήμη”.

(φωτο:intime)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί