Την ώρα που η 46χρονη μητέρα έκανε την καθιερωμένη προπόνηση στο γυμναστήριο με βάρη, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και έντονο πονοκέφαλο -που δεν έμοιαζε με οποιοδήποτε άλλο πονοκέφαλο που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν- αλλά και έντονο πόνο στον αυχένα. Η γυναίκα κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια όπου στη συνέχεια κατέρρευσε.
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου οι γιατροί προχώρησαν σε μια πολύ ανησυχητική διάγνωση: υπαραχνοειδής αιμορραγία αποτέλεσμα εγκεφαλικού ανευρύσματος.
Πρόκειται για μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση που προκαλείται από αιμορραγία στο χώρο που περιβάλλει τον εγκέφαλο.
Ευτυχώς, η ασθενής ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της. Εδώ και 6 μήνες, επαναλειτουργεί στον Ευαγγελισμό ένα ειδικό Κέντρο Ανευρυσμάτων Εγκεφάλου και Αρτηριοφλεβωδών Δυσπλασιών.
Το ανεύρυσμα της ασθενούς αντιμετωπίστηκε άμεσα με επιτυχή εμβολισμό από την Ομάδα Εμβολισμών του νοσοκομείου.
(Megatv – freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Με… ρομποτόσκυλα στα γήπεδα το ερχόμενο Μουντιάλ! – ΦΩΤΟ
- Μια σημαντική διαφορά μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον σε σχέση με την Ουκρανία
- Αγωνία για τον 74χρονο ορειβάτη στο Βελούχι Ευρυτανίας: Σταματούν οι έρευνες για τη νύχτα λόγω κακοκαιρίας
- «Ανεμοδαρμένα Ύψη»: Πωλείται η αυθεντική άμαξα του 1890 που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία
- Συνάντηση Δούκα – Χαρίτση για τη δημιουργία Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στον δήμο Αθηναίων
- Α. Τζιτζικώστας από έδρα του ΟΗΕ στη Γενεύη: «Κοινοί παγκόσμιοι κανόνες για πιο ασφαλείς, ανθεκτικές και καθαρές μεταφορές»
- Ο Τραμπ θα ταξιδέψει στην Κίνα από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου
- Λαϊκές αγορές: Αυτό θα ισχύσει την Καθαρά Δευτέρα
- Πολεμικό Ναυτικό – Ορμή 1/26: Επιχειρησιακή εκπαίδευση μονάδων σε Σαρωνικό και Αργολικό κόλπο
- Όρμπαν: Η Κάλας θέλει να κάνει ό,τι απέτυχαν οι Χίτλερ και Ναπολέων, vid









