Για εκατόμβη νεκρών, εάν δεν γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, έκανε λόγο ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.
Όπως είπε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης, έχει αδειάσει η Γαστρεντερολογική Κλινική, μετά τη χειρουργική και παθολογική για να υποδεχθούν τη σημερινή εφημερία.
«Περιμένουμε 50-60 ασθενείς, περιμένουμε πάνω από 100 προσελεύσεις κάθε εφημερία είναι και ένας εφιάλτης. 5-6 θα χρειαστούν κρεβάτια εντατικής», είπε και συνέχισε σημειώνοντας «ότι γυρνάμε γύρω από το πρόβλημα και το δυσκολεύουμε».
Σύμφωνα με τον ίδιο οι πάνω από 60 ετών και ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν και «παίζουν το σύστημα». Όπως είπε ο κ. Καπραβέλος δεν υπάρχει άλλη λύση από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. «Θα έχουμε εκατόμβη νεκρών» τόνισε.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Champions League 2025-26: Το πανόραμα της League Phase
- Η στιγμή που ρωσικό drone-καμικάζι πέφτει σε βενζινάδικο, vid
- Ν. Χαρδαλιάς: Oριστική λύση στο πρόβλημα της επάρκειας νερού στο μητροπολιτικό πάρκο “Αντώνης Τρίτσης”
- Σδούκου: «Η κυβέρνηση έχει ενιαία στάση»
- Όρμπαν: Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη σύνοδο Πούτιν-Τραμπ στη Βουδαπέστη
- Μ. Χαρακόπουλος για Διονύση Σαββόπουλο: Των «Ελλήνων οι κοινότητες» τον αποχαιρετούν για «άλλο γαλαξία»
- Επική γκάφα στα καλλιστεία – Viral έγινε η Μις Παναμά, vid
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεκάδες συλλήψεις σε όλη την Ελλάδα για τις παράνομες επιδοτήσεις
- Γάλλος Υπουργός: Ο Σαρκοζί είναι υπό προστασία στη φυλακή εξαιτίας απειλών εναντίον του
- Δεν θέλουν να τον βλέπουν μπροστά τους