Για εκατόμβη νεκρών, εάν δεν γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, έκανε λόγο ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.
Όπως είπε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης, έχει αδειάσει η Γαστρεντερολογική Κλινική, μετά τη χειρουργική και παθολογική για να υποδεχθούν τη σημερινή εφημερία.
«Περιμένουμε 50-60 ασθενείς, περιμένουμε πάνω από 100 προσελεύσεις κάθε εφημερία είναι και ένας εφιάλτης. 5-6 θα χρειαστούν κρεβάτια εντατικής», είπε και συνέχισε σημειώνοντας «ότι γυρνάμε γύρω από το πρόβλημα και το δυσκολεύουμε».
Σύμφωνα με τον ίδιο οι πάνω από 60 ετών και ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν και «παίζουν το σύστημα». Όπως είπε ο κ. Καπραβέλος δεν υπάρχει άλλη λύση από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. «Θα έχουμε εκατόμβη νεκρών» τόνισε.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ζαπορίζια: Σβήστηκε φωτιά στην εγκατάσταση αποθήκευσης καυσίμου του πυρηνικού σταθμού
- Πώς το “ψηφιακό δίδυμο” του ανθρώπου φέρνει επανάσταση – Οι γιατροί «θα βλέπουν την εικονική εκδοχή του ασθενή»
- «Το ΝΑΤΟ δεν ξεκίνησε κανέναν πόλεμο», λέει ο Πάπας
- O Λευτέρης Πανταζής όπως δεν τον έχετε ξαναδεί με μακρύ μαλλί
- Για «μεγάλη νίκη για τους Έλληνες αγρότες» έκανε λόγο ο Κεφαλογιάννης της ΝΔ
- Η Ρωσία θέλει το δικό της «Starlink»
- Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Το «αντίο» των διάσημων φίλων και συνεργατών του – “Μοναδικός”, “Χάσαμε ένα θρύλο”
- Όρμπαν: Η εποχή της Δύσης τελείωσε – Δεν θα πληρώσουμε για πολέμους που δεν είναι δικοί μας, vid
- Κατολισθήσεις στην Ινδία από τις σφοδρές βροχοπτώσεις: Τουλάχιστον 15 νεκροί – Δείτε βίντεο
- Οι “Φύλακες Άγγελοι” του Αιγαίου – ΒΙΝΤΕΟ
Κύρια Θέματα


17 Σεπτεμβρίου - 11:41

17 Σεπτεμβρίου - 08:19

17 Σεπτεμβρίου - 07:46

17 Σεπτεμβρίου - 10:56

17 Σεπτεμβρίου - 07:44

17 Σεπτεμβρίου - 10:34


17 Σεπτεμβρίου - 10:07

17 Σεπτεμβρίου - 09:51

17 Σεπτεμβρίου - 08:05

17 Σεπτεμβρίου - 07:37

17 Σεπτεμβρίου - 09:32

17 Σεπτεμβρίου - 08:48


17 Σεπτεμβρίου - 07:01

17 Σεπτεμβρίου - 07:54
