Επιμένει στην αδιανόητη παραδοχή του για τους θανάτους covid ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.
Μιλώντας στο OPEN, αφού ξεκαθάρισε με χαρακτηριστικό εμμονικό ύφος ότι δεν πρόκειται να επανεξεταστεί το μέτρο της αναστολής των υγειονομικών πριν τις 31/12, ο εμβολιολάγνος Υπουργός αναφέρθηκε ξανά στο σύστημα καταγραφής των θανάτων κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Επανέλαβε αυτό που είχε παραδεχθεί ήδη αρκετές φορές (και δεν παρενέβη ΚΑΝΕΙΣ!!!) ότι δηλαδή οι ελληνικές υγειονομικές αρχές δηλώνουν ως “θάνατο covid” ακόμα και κάποιον που πέθανε από ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΑ, αλλά είχε…την ατυχία να βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό!
Αυτό όμως που προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά είναι η αποκάλυψή του σχετικά με τις αλλαγές στο σύστημα καταγραφής των θανάτων ήδη από την επόμενη εβδομάδα.
«Από εδώ και στο εξής στους θανάτους που θα δηλώνουμε θα αναφερόμαστε πόσοι από αυτούς είναι με αιτία των covid και πόσοι ήταν με άλλη αιτία αλλά τα άτομα αυτά είχαν covid. Συνεπώς δεν είχαμε αύξηση θανάτων διότι το μεγαλύτερο ποσοστό των θανάτων από τον Μάιο και μετά συνδυάζονται με περιστατικά τα οποία είναι από οποιαδήποτε αιτία αλλά συνδυάζονται με covid».
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ.Χαρακόπουλος: Οι άγονες αντιπαραθέσεις υπονομεύουν το συλλογικό μας μέλλον
- Ηράκλειο: Αλλαγές στο εκτελεστικό σχήμα της δημοτικής αρχής
- Επιπλέον καταβολές επιστροφής ενοικίου 8,9 εκ ευρώ σε 39,3 χιλιάδες δικαιούχους
- Η μεγαλύτερη βασιλόπιτα της Ελλάδας και φέτος στο Περιστέρι – 10 μέτρα, 100 τόνοι (photo, vid)
- Κ. Γκίλφοϊλ: Η συμμαχία Ελλάδας-ΗΠΑ «να λάμψει ακόμα πιο φωτεινά την επόμενη χρονιά»
- Σουηδία: Τροχαίο με λεωφορείο στην Στοκχόλμη – Τουλάχιστον 10 τραυματίες
- Ολλανδία: Συνελήφθη Σύρος που φέρεται να απειλούσε να διαπράξει επίθεση κάπου στην Ευρώπη
- Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά το 2025 με ένα χιουμοριστικό βίντεο που τα έχει όλα!
- Σημαντικές δυνάμεις του πλανήτη καταδίκασαν την προκλητική ενέργεια των Ουκρανών
- Τραγικός θάνατος για 37χρονο στη Βραζιλία: Πνίγηκε σε διαγωνισμό καρπουζοφαγίας μπροστά στη γυναίκα του









