• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Ήμασταν υπέρμαχοι του εμβολίου»! Συγκλονίζει ο σύζυγος της 44χρονης: «Περιμένουμε την επιβεβαίωση ότι είναι κλινικά νεκρή», vid

«Ήμασταν υπέρμαχοι του εμβολίου»! Συγκλονίζει ο σύζυγος της 44χρονης: «Περιμένουμε την επιβεβαίωση ότι είναι κλινικά νεκρή», vid

Πικρία και απογοήτευση στους οικείους της...


Χάνονται οι ελπίδες για την 44χρονη από την Κρήτη που υπέστη θρόμβωση στον εγκέφαλο, μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

«Περιμένουμε την επιβεβαίωση – μόλις περάσουν τα φάρμακα – ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή» σημείωσε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της 44χρονης, αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας της.

Η 44χρονη γυναίκα εμβολιάστηκε στις 5 Μαΐου κατά του κορονοϊού, λαμβάνοντας το εμβόλιο της AstraZeneca και μετά από μία εβδομάδα, στις 12 Μαΐου, εισήχθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με θρομβοπενία, χωρίς να έχει προγενέστερο πρόβλημα.

Εν συνεχεία, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε, αφού εμφάνισε θρόμβωση και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου διασωληνώθηκε και χειρουργήθηκε.

«Μαζί πήγαμε και κάναμε το εμβόλιο, από το ίδιο φιαλίδιο. Ήμασταν υπέρμαχοι του εμβολιασμού, μόλις άνοιξε η πλατφόρμα, πήγαμε και κάναμε το εμβόλιο», ανέφερε ο σύζυγός της, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Δείτε από το 9.58: