«Η μετάλλαξη “Δέλτα” είναι μία φυσική και μάλλον καλή συνέχεια του αρχικού στελέχους του κορωνοϊού», υποστήριξε ο Δημήτρης Κούβελας στο Kontra Channel και δήλωσε ότι: «Αυτό που δεν λέει κανένας και δεν ξέρω γιατί το αποκρύπτουν, ενώ υπάρχει σωρεία δημοσιεύσεων, είναι ότι είναι κατά δέκα φορές λιγότερο θανατηφόρα».
Φανερά ενοχλημένος από την παραπληροφόρηση που επικρατεί, τόνισε πως προτιμά να εμβολιαστούν ξανά οι ηλικιωμένοι παρά τα παιδιά.
«Λόγω της έλλειψης πρωτοβάθμιας Υγείας δεν έχουμε δυνατότητα να κυνηγήσουμε οποιοδήποτε, πρέπει να εμβολιάσουμε αυτούς που κινδυνεύουν να νοσήσουν σοβαρά, οι πάνω από 60, παχύσαρκους, με καρδιαγγειακά προβλήματα. Δεν είναι πρόβλημα οι πιτσιρικάδες.
Πιστεύω πως υπάρχει ένα μόνιμος προσανατολισμός. Να εμβολιαστούν αυτοί που το έχουν ανάγκη. Ας αφήσουμε όλους τους άλλους στην ησυχία τους», σημείωσε και συνέχισε σε σχέση με τον διαχωρισμό των πολιτών από το Κράτος σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους:
«Δεν πιστεύω πως πρέπει να χωρίσουμε τους πολίτες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Ο ανεμβολίαστος κινδυνεύει περισσότερο από τον εμβολιασμένο, γιατί ο εμβολιασμένος μπορεί να κολλήσει και να μεταδώσει. Γιατί να κυκλοφορεί αυτός ελεύθερα; Με ποια λογική;».
«Δεν υπάρχει απόλυτο εμβόλιο. Δεν πρόκειται να χτιστεί κανένα τείχος ανοσίας, πρέπει να εμβολιάσουμε μόνο ευπαθή άτομα, όχι όλο τον πληθυσμό», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.
Δείτε το βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κυρανάκης: «Ξεκίνησε η λειτουργία της πλατφόρμας καταγγελιών report.oasa.gr»
- Πυρκαγιά σε παλιά καφετέρια στους Αγίους Αναργύρους – Δείτε εικόνες
- Ζαχαράκη: «Δεν καταργούνται οι πανελλήνιες, θα προσμετρώνται οι βαθμοί και των τριών τάξεων του Λυκείου»
- ΗΠΑ: Θανατοποινίτης εκτελείται στη Φλόριντα – Είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τα πεθερικά και την κουνιάδα του
- Ο «Δράκος» επιβεβαίωσε πως τα πράγματα αλλάζουν! Από τις πιο σημαντικές δηλώσεις που έγιναν
- Μέγαρου Μαξίμου: Τιμητική πολιτογράφηση από τον πρωθυπουργό στον «ήρωα του Αράχθου»
- Θεσσαλονίκη: Πεζοδρομείται την Κυριακή η Λ.Νίκης – Δείτε ποιες ώρες
- Αντιδρούν οι NYT στην αγωγή-«μαμούθ» των 15δις δολαρίων από τον Τραμπ
- Κλείνουν στις 15:30 οι σταθμοί του Μετρό “Κορυδαλλός” και “Μανιάτικα” με εντολή της ΕΛΑΣ
- Συνάντηση Αρναουτάκη – Μητσοτάκη: Συζητήθηκε η δημιουργία δύο προσωρινών δομών παραμονής μεταναστών
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΟΠΕΚΕΠΕ

ΑΚΙΝΗΤΑ
