Σε σχετική ερώτηση ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, απάντησε ότι η απόφαση της επιτροπής ήταν για δύο τεστ την εβδομάδα στα σχολεία, ενώ αρχικά έγινε συζήτηση για ένα self test και ένα rapid test την εβδομάδα.
Για την κυκλοφορία μετά τις 12.30 τόνισε ότι εξετάζεται ο τρόπος για τη μετάβαση σε μια ζωή χωρίς περιορισμούς με ασφάλεια. “Σε αυτό το πλαίσιο κάνουμε συνεχώς αναθεωρήσεις” τόνισε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”.
Για το ενδεχόμενο να υπάρξει νέο lockdown στο μέλλον τόνισε: “Απευχόμαστε να χρειαστεί να προτείνουμε νέους περιορισμούς, γι αυτό κάνουμε έκκληση στους ανθρώπους να προσέχουν”.
Για το άνοιγμα του τουρισμού έκανε λόγο για “άσκηση ισορροπίας”. “Για να λυθεί επιτυχώς αυτή η εξίσωση χρειάζεται η βοήθεια όλων ως προς την τήρηση των μέτρων” σημείωσε.
(Ant1news)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λουκασένκο: Ο Πούτιν δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να χτυπήσει σπίτι όπου διέμενε ο Ζελένσκι
- Ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. για τα μπλόκα και τους κλειστούς δρόμους
- «Πανηγυρικό» μήνυμα για την οικονομία το 2025 εν μέσω… άγριας ακρίβειας έστειλε ο Πιερρακάκης
- Μεγάλη αποθήκη καυσίμων μέσα στη Ρωσία λένε πως έπληξαν οι Ουκρανοί, vid
- Περίεργα γεγονότα στο Ιράν: Μιλούν για «επανάσταση»
- Θεσσαλονίκη: Η εικόνα στη γιορτινή αγορά – Ουρές στα ζαχαροπλαστεία αλλά «μικρότερη η σακούλα»
- «Λεφτά για ναρκωτικά τέλος»: Το ΒΙΝΤΕΟ με τους Τραμπ και Ζελένσκι που «γονάτισε» το διαδίκτυο
- Η Κάλας δεν πιστεύει στους ισχυρισμούς της Μόσχας περί επιθέσεων drones στο σπίτι του Πούτιν
- Θεσσαλονίκη: Μια εικόνα από τα παλιά… Ο ιστορικός τροχονόμος στο βαρέλι του, στον Λευκό Πύργο
- Το μετρό Καλαμαριάς «περνά» μέσα από σειρά απαλλοτριώσεων









