Ο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ Υπ. Δικαιοσύνης, να ρωτήσει τον ΔΙΚΗΓΟΡΟ υπ. Υγείας αν δεν καταλαβαίνει τα νομικά…”

Για τα εμβόλια και τους "περίεργους θανάτους"...

Ο δικηγόρος, Νίκος Αντωνιάδης, αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχεται τον τελευταίο καιρό και για τον οποίο διαβάσατε πρόσφατα στο ΕΛ η ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση, η επιστήμονας που έχει συνδέσει το όνομά της με τις αποκαλύψεις γύρω από τους θρόμβους μετά από τα κορωνοεμβόλια.

Ιδού η ανοικτή επιστολή προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης που έγινε γνωστή και μέσω των social media αλλά και της προσωπικής ιστοσελίδας του δικηγόρου:

.

«ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΑΡΑ, ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑΣ ΑΚΡΙΒΟΥΣΗ !

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ , ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ , ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ , ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ…

Είναι μία ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ επιστήμονας. Μία ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ιατροδικαστής. Η Αποστολία Ακριβούση, η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας.

Κατάλαβα ότι όχι μόνο τώρα, αλλά εδώ και πολλά χρόνια είναι κακό σπυρί στον ξέρετε ποιον, του συστήματος. Ήταν αναμενόμενο ότι θα την είχαν απέναντί τους ΚΑΙ στην ΑΠΑΤΗ.

Αυτά όμως αφήνουμε να μας τα πει στο ΕΦΕΤΕΙΟ, στο οποίο θα έρθει βεβαίως ΚΑΙ ΑΥΤΗ ως ΜΑΡΤΥΡΑΣ να καταθέσει την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Εγώ τώρα, που με ξέρετε, και ξέρετε και τι ξέρω,και έμεινα με ανοιχτό το στόμα όσο την άκουγα να μου λέει, και να μου λέει, και να μου λέει…

Και σκέφτηκα μετά, τι έχει να γίνει. Όταν δεν θα την ακούω μόνο εγώ…

Αυτή την ώρα όμως συμβαίνει κάτι άλλο.

ΟΛΑ συνδέονται βεβαίως… Ξέρει ο κύριος Τσιάρας.

Βεβαίως σε αυτό που θα διαβάσει, εγώ θέλω να απαντήσει ότι …δεν ήξερε. Γιατί αν απαντήσει ότι ήξερε, τότε θα το πάμε αλλιώς. Και εκεί θα έχουμε δράματα. Για πολλούς.

Υ.Γ. Έχει σταλεί στη διεύθυνση του πολιτικού γραφείου σας, την οποία έχετε στην ιστοσελίδα της Βουλής, και σε αυτή από την οποία εστάλη το “δικό σας”…».

Eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί