Επιστημονική «ΒΟΜΒΑ»: Γι’ αυτό ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ με COVID τόσοι πολλοί εμβολιασμένοι – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

«Παίξαμε με την μητέρα φύση»!!!

O Dr. Peter A McCullough είναι σύμβουλος Καρδιολόγος και Προϊστάμενος του Τμήματος Διατροφής και Προληπτικής Ιατρικής στο Νοσοκομείο William Beaumont στο Royal Oak, του Μίσιγκαν στις ΗΠΑ.

Μεταξύ άλλων δήλωσε για τον COVID, δείχνοντας στοιχεία από τα CDC:

«Με το να ωθούν για μαζικούς εμβολιασμούς, οι κυβερνήσεις έχουν δημιουργήσει εξελικτικές πιέσεις στον SARS-coV-2. Και κάποιοι μάς προειδοποίησαν γι’ αυτό….

Ο Geert Vanden Bossche, ο Michael Yeadon, ο Sucharit Bhakdi, ο dr Luc Montagnier μάς προειδοποίησαν γι’ αυτό. Μην εμβολιάζετε εν μέσω πανδημίας!!!!!

Είπαν ότι ο ιός θα ανακαλύψει αυτά τα εμβόλια και θα βρει τρόπο (να ξεφύγει). Η παραλλαγή Δέλτα είναι ακριβώς αυτό…. Έχει επιτύχει αντιγονική διαφυγή.

Παίξαμε με την μητέρα φύση! Είμαστε σε ποσοστό 60% εμβολιασμένοι. Έτσι τώρα η Δέλτα ήρθε για να μείνει μέχρι να αλλάξουν τα εμβόλια….

Πρόσφατη εργασία, που μόλις κυκλοφόρησε απ’ το Πανεπιστήμιο Davis της Καλιφόρνια, δείχνει ότι σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους τα ιικά φορτία είναι υψηλά και ίδια στις δύο ομάδες.

Είναι ξεκάθαρο ότι τα εμβόλια δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να βοηθήσουν να μειωθεί η φορεία του ιού!!!!

Ένα εμβολιασμένο άτομο απειλεί εξίσου κάποιον που δεν έχει εμβολιαστεί και δεν έχει νοσήσει. Αυτό που μας έδειξαν ο Niesen και οι συνεργάτες του απ’ την κλινική Mayo είναι ότι μόλις ξεκινήσαμε να εμβολιάζουμε και φτάσαμε στο 25% εμβολιασμένων, η ποικιλομορφία άρχισε να πέφτει, ότι ο αριθμός των διαφορετικών στελεχών που κατηγοριοποιούσε το CDC κάθε 2 βδομάδες άρχισε να κατακρημνίζεται, επειδή αρχίσαμε να παίζουμε με την μητέρα φύση και δεν θα ‘πρεπε να το κάνουμε αυτό!!!!».

Δείτε το βίντεο:

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί