Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Καπραβέλος ζήτησε να γίνει αυτό το βήμα με ιδιαίτερη προσοχή. Σημειώνεται πως υπάρχουν σκέψεις για άνοιγμα του λιανεμπορίου από την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου.
Παράλληλα, ο ίδιος μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νοσοκομείο του, ανέφερε πως παίρνει μία ανάσα καθώς υπάρχουν 12 διαθέσιμα κρεβάτια ΜΕΘ για άλλα περιστατικά.
Μιλώντας για τις δύσκολες μέρες που προηγήθηκαν σημείωσε πως «εφιαλτική στιγμή για εμάς είναι να βρούμε κρεβάτια εντατικής σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη».
Για την κατάσταση της Θεσσαλονίκης σημείωσε πως τα λύματα είναι στο «πράσινο» συμπεραίνοντας πως «οι γιορτές δεν μας επηρέασαν πολύ όπως φαίνεται».
Αναφερόμενος στην εισαγγελική έρευνα για το δεύτερο κύμα κορονοϊού που έχει ξεκινήσει στην Θεσσαλονίκη ο κ. Καπραβέλος τόνισε ότι «ο εισαγγελέας δεν θα φέρει πίσω τις ανθρώπινες ζωές».
Τέλος ζήτησε απ’ όλους να είναι πολύ προσεκτικοί ώστε να αποφευχθεί το τρίτο κύμα.
(sputniknews – φωτο: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δύο συλλήψεις σε Καβάλα και Έβρο για διακίνηση παράνομων μεταναστών
- Κ. Χατζηδάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ευρωπαϊκή εισαγγελία πρέπει να προχωρήσει γρήγορα στην εκκαθάριση
- Κοινό μήνυμα… ειρήνης απηύθυναν από την Κων/πολη Ζελένσκι και Βαρθολομαίος
- Αύριο το αναλυτικό μήνυμα Μητσοτάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ: “Αφετηρία για μία δυναμικότερη αντιπαράθεση με το «Βαθύ Κράτος»”
- Στη Φλόριντα συναντάς τα ιγκουάνα…παντού: Δείτε πού εντοπίστηκε ένα! BINTEO
- «Σταματήστε τον παράφρονα Τραμπ»: Κραυγή αγωνίας υπό τον φόβο «ραδιενεργής καταστροφής»
- «Δεν χρειάζονται μετρητά, δεν χρειάζονται κάρτα»: Γερμανός επαινεί τις πληρωμές QR της Ινδίας! vid
- Ν. Ανδρουλάκης στο TikTok: «Αυτό δεν είναι κοινοβουλευτική πλειοψηφία, είναι αίθουσα αναμονής δικαστηρίου»
- Έλ. Ράπτη: Όσα λέει για «Νταντάδες της Γειτονιάς», «Σήμα Διαφορετικότητας», βία κατά των γυναικών και κοινωνική στέγαση
- Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων στη Χάιφα του Ισραήλ, vid









