Χαμός LIVE! Έβαλε κλειδί και ψαλίδι εκεί που έκανε το εμβόλιο και μαγνητίστηκαν! «Πάγωσε» η «ειδικός», ΒΙΝΤΕΟ

Τι είχε δημοσιεύσει το el.gr από το Εξωτερικό...

Σε ρεπορτάζ του el.gr, διαβάσατε για νεαρή γυναίκα βουλευτή, να μιλά με οργή σε συνέντευξή της μέσα από κλινική, κατηγορώντας τα εμβόλια και τους «ειδικούς» για την ζωή που κινδυνεύει να χάσει, ούσα μητέρα τριών παιδιών, καθώς οι γιατροί έχουν παραδεχτεί, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, πως είναι «μαγνητική».  Μάλιστα, τοποθετεί αντικείμενα στο πρόσωπό της (ΕΔΩ).

Αποφάσισαν να την μιμηθούν στην Ελληνική τηλεόραση, κάνοντας το ίδιο.

Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος που έκανε το εμβόλιο της Pfizer, αφού έδειξε φωτογραφίες, αποφάσισε να βάλει το κλειδί στο σημείο που έκανε το εμβόλιο και πράγματι το μεταλλικό αντικείμενο μαγνητίστηκε.

Τελικά τι συμβαίνει; Ισχύουν όλα αυτά θα απαντήσουν οι «ειδικοί»;;; Στο el.gr είχε δημοσιευθεί το εξής άρθρο: Eμβόλιο Pfizer: «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» μετά από πειράματα σε ζώα – «Επικίνδυνες συγκεντρώσεις νανοσωματιδίων στα όργανα», vid

Στο επόμενο βίντεο ο παρουσιαστής βάζει και ψαλίδι στο σημείο!!!!! Θα το ελέγξει κάποιος;;; Ο δημοσιογράφος ζήτησε ζωντανά στον «αέρα» παρέμβαση θεσμικών οργάνων.

Ο δημοσιογράφος ζήτησε πάντως LIVE και την γνώμη «ειδικού», η οποία πάγωσε χάνοντας προσωρινά τα λόγια. Δείτε τι είπε τελικά…

Θυμηθείτε την γυναίκα από την Αμερική:

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί