• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Είμαι μαγνητική, υπάρχει κάτι μέσα στο εμβόλιο»! Σοκαριστικά λόγια που όλοι ελπίζουν να μην ισχύουν – ΒΙΝΤΕΟ

«Είμαι μαγνητική, υπάρχει κάτι μέσα στο εμβόλιο»! Σοκαριστικά λόγια που όλοι ελπίζουν να μην ισχύουν – ΒΙΝΤΕΟ

35χρονη μέσα από κλινική - Οργή πολιτών ανά τον κόσμο απέναντι σε πολιτικούς και «ειδικούς» - Συνέβη πριν, θα συμβεί και τώρα!

Επανέλεγχο της μελέτης που υποδεικνύει πως ο νέος κορονοϊός κυκλοφορούσε εκτός Κίνας και δη στην Ιταλία από τον Οκτώβριο του 2019 ζήτησε ο ΠΟΥ, καθώς κλιμακώνονται οι διεθνείς πιέσεις προς τον οργανισμό να ρίξει φως στο μυστήριο της εποχής μας: την προέλευση του κορωνοϊού, με αφορμή τον οποίο δίνουν σε όλους και όλες εμβόλια, τα οποία δεν έχουν δοκιμαστεί επαρκώς για τις βραχυπρόθεσμες αλλά και μακροπρόθεσμες συνέπειες που μπορεί να προκαλέσουν στον άνθρωπο, την ώρα που όπως θα δείτε παρακάτω βίντεο που εντόπισε το el.gr βάζει «μπουρλότο».

Ενώ παλαιότερα, χαρακτήριζαν HOAX και συνωμοσιολόγους όσους ισχυρίζονταν πως ο κορωνοϊός μπορεί και να κατασκευάστηκε σε εργαστήριο, τώρα όχι απλά τα μαζεύουν αλλά κατακρίνουν ακόμα και τον Φάουτσι, ο οποίος κατηγορούσε όσα έλεγε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, περί «ιού Κίνας», αλλά και όσα γενικά καταγγέλλονταν ως συνωμοσιολογίες.

Ακόμα και το Facebook δεν θα απαγορεύει πλέον την δημοσίευση θεωριών, που υποστηρίζουν ότι o κορωνοϊός δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο.

Παράλληλα, γίνονται αποκαλύψεις σε σχέση με πίεση που ασκείται σε επιστήμονες για να μην πουν την αλήθεια (βλ. βίντεο Ιωαννίδη), ενώ πολιτικοί σκιαγραφούν μέσα σε κοινοβούλια τον ρόλο ύποπτων διεθνιστικών ιδρυμάτων, όπως του Ροκφέλερ (ΕΔΩ).

Όλες αυτές οι αποκαλύψεις ξεσηκώνουν τον κόσμο, ο οποίος οργίζεται με τους πολιτικούς και τους «ειδικούς»! Η οργή, αργά ή γρήγορα, δεν αποκλείεται να διοχετευτεί, οργανωμένα και ελεγχόμενα, στους δρόμους. Η ελληνική κοινωνία το έζησε με τους «αγανακτισμένους»! Αυτή την φορά το αίτημα θα είναι παγκόσμιο, όπως ίσως και ο ηγέτης που θα «δώσει» τις «λύσεις»!

Δείτε, για παράδειγμα, νεαρή γυναίκα βουλευτή, όπως η ίδια λέει, να μιλά με οργή σε συνέντευξή της μέσα από κλινική, κατηγορώντας τα εμβόλια και τους «ειδικούς» για την ζωή που κινδυνεύει να χάσει, ούσα μητέρα τριών παιδιών, καθώς οι γιατροί έχουν παραδεχτεί, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, πως είναι «μαγνητική».  Μάλιστα, τοποθετεί αντικείμενα στο πρόσωπό της.

Όλοι εύχονται όλα αυτά να μην ισχύουν, ωστόσο θα ήταν δημοσιογραφικά αντιδεοντολικό να μην παρατεθούν τα λόγια της αλλά και η εικόνα με τα αντικείμενα!

Έκανε το εμβόλιο τον Μάιο κατάγεται από την Νότια Φλόριντα των ΗΠΑ!

Αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Είμαι μία υγιής γυναίκα, 35 ετών με τρία παιδιά, παντρεμένη με έναν βουλευτή έχω ένα σπίτι, έναν Γερμανικό ποιμενικό, έχω μία ζωή πίσω μου.

Νομίζεις θέλω να είμαι σε ένα νοσοκομείο, να αναρωτιέμαι, αν θα είμαι ανάπηρη για το υπόλοιπο της ζωής μου;;

Μπορώ να σου πω πως σήμερα δεν μπορούσα να σηκωθώ να πάω στο μπάνιο, γιατί η κατάσταση χειροτερεύει!

Ποιος άλλος 35 χρονών θα ήθελε να κινδυνεύει από ένα εμβόλιο;

Το κάνω αυτό για να προειδοποιήσω τον κόσμο και ο κόσμος που δεν συμφωνεί μπορεί να προχωρήσει παρακάτω.

Οι γιατροί έχουν αναγνωρίσει και παραδεχτεί πως είμαι μαγνητική!!

Οι απαντήσεις των γιατρών ήταν πως δεν ξέρουν τι συμβαίνει !!! Γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουν τι συμβαίνει».

Η προσωπική μου γνώμη είναι πως υπάρχουν κρυφοί παράγοντες. Υπάρχει κάτι μέσα στο εμβόλιο που δεν θέλουν να γνωρίζουμε για αυτό. Οι άνθρωποι που με κοροϊδεύουν, που κάνουν πλάκα μαζί μου, και αυτοί που με συμπαθούν, κάποιοι από εμάς δεν θα είμαστε ζωντανοί σε μερικούς μήνες, μερικές μέρες ή εβδομάδες».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ:

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ EL.GR:

Eμβόλιο Pfizer: «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» μετά από πειράματα σε ζώα – «Επικίνδυνες συγκεντρώσεις νανοσωματιδίων στα όργανα», vid

ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ 15.14 ΛΕΠΤΟ: