Γκάγκα: Δεν πεθαίνουν ασθενείς επειδή δεν προλάβαμε να τους πάμε σε ΜΕΘ

Το πρόβλημα στα νοσοκομεία είναι χωρίς κάμψη, τόνισε στο ΣΚΑΪ η Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία και πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας Μίνα Γκάγκα. Αναφερόμενη στους θανάτους που καταγράφονται σε απλούς θαλάμους, τόνισε ότι δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι εκτός ΜΕΘ γιατί δεν βρίσκουν κρεβάτι σε εντατική εξηγώντας ότι η διασωλήνωση γίνεται όταν […]

Το πρόβλημα στα νοσοκομεία είναι χωρίς κάμψη, τόνισε στο ΣΚΑΪ η Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία και πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Αναφερόμενη στους θανάτους που καταγράφονται σε απλούς θαλάμους, τόνισε ότι δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι εκτός ΜΕΘ γιατί δεν βρίσκουν κρεβάτι σε εντατική εξηγώντας ότι η διασωλήνωση γίνεται όταν υπάρχει ένα οξύ πρόβλημα και υπάρχει η προσδοκία της βελτίωσης του ασθενούς.

Πρόσθεσε, δε, ότι η διασωλήνωση γίνεται και μετά από συνεννόηση με συγγενείς, αν για παράδειγμα πρόκειται για ασθενή με άνοια.

Η κα Γκάγκα τόνισε ότι δεν έχουμε θανάτους επειδή δεν προλάβαμε να πάμε έναν ασθενή σε ΜΕΘ.

Σχετικά με τον εμβολιασμό των ηλικιωμένων, είπε ότι υπάρχει ένα ποσοστό ανθρώπων που θέλουν να εμβολιαστούν, αλλά δε μπορούν να μετακινηθούν.

Πρώτο Θέμα

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί