Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε Παναγιώτης Παπαγιαννάκης, γαστρεντερολόγος του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου που βρίσκεται σε αναστολή όντας ανεμβολίαστος.
«Δεν έχω εμβολιαστεί. Ο λόγος είναι ότι είχα περάσει τον κορωνοϊό, έχω φυσική ανοσία. Η φυσική ανοσία μπορεί να είναι έως και 27 φορές πιο ισχυρή από αυτήν που προσφέρουν τα εμβόλια. Τα εμβόλια αυτά έχουν φτιαχτεί για άλλους λόγους, είναι γνωστά στην επιστημονική κοινότητα εδώ και χρόνια.
Είναι για καρκινογένεση, για νευροεκφυλιστικές παθήσεις και για αυτοάνοσα.
Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζονται απέναντι σε ιούς. Οπότε θεωρούμε ότι υπάρχει επικινδυνότητα. Θεωρούμε ότι υπάρχουν επιπλοκές που υποσημειώνονται. Το βλέπουμε με την κίτρινη κάρτα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Ελλάδας, όπου σύμφωνα με την δημοσίευση του κ. Γάκη, δηλώνουμε το 0,05% των επιπλοκών με κίτρινες κάρτες. Άρα με 0,05% και 0,2% στην Ε.Ε. δεν μπορούμε να πούμε ότι κάτι είναι ασφαλές».
Τη διεθνή βιβλιογραφία επικαλέστηκε ο καθηγητής Φαρμακολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, Αχιλλέας Γραβάνης, που κλήθηκε να απαντήσει στους ισχυρισμούς του Θεσσαλονικιού Γαστρεντερολόγου:
«Είναι υπερβολική η αντίδρασή του και δεν τεκμηριώνεται από τη διεθνή βιβλιογραφία. Έχουμε χορηγήσει 6 δις δόσεις των νέων εμβολίων, εάν υπήρχε κάποια σοβαρή χρόνια ή λιγότερο χρόνια επίπτωση, θα το είχαμε δει. Με μεγάλη βεβαιότητα και τεκμηριωμένη ιατρική αξιολόγηση τέτοια συμβάντα δεν υπάρχουν».
Δείτε το στιγμιότυπο με τις σοβαρές καταγγελίες του ανεμβολίαστους υγειονομικού, αλλά και τις απαντήσεις που έλαβε:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















