Γ.γ. Εμπορίου: «Χρεώνουν τα PCR περισσότερο από το πλαφόν με την πρόφαση ότι βγαίνουν πιο γρήγορα – Να τους καταγγέλλετε»

«Υπάρχουν περιπτώσεις που χρεώνουν περισσότερο από το πλαφόν,

με διάφορες προφάσεις, ότι για παράδειγμα το τεστ βγαίνει πιο γρήγορα…» αποκάλυψε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος.

«Η υπουργική απόφαση που έχει εκδοθεί σχετικά με το πλαφόν, δεν μιλάει πουθενά για pcr test που βγαίνει πιο γρήγορα ή πιο αργά. Μιλάει για pcr test.

Αυτό σημαίνει ότι περιλαμβάνει όλα τα pcr test είτε τα αποτελέσματα εκδίδονται σε μία ώρα, μέχρι το βράδυ είτε την επόμενη ημέρα. Αυτό σημαίνει πλαφόν» πρόσθεσε, μιλώντας στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm.

Και κατέληξε: «Οπότε δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση εφόσον το τεστ γίνεται εντός διαγνωστικού κέντρου, να ξεπερνούμε τα 47 ευρώ. Τέτοια περίπτωση θα πρέπει να καταγγέλλεται».

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι «ήδη έχουμε καταγγελίες. Ήδη υπάρχουν περιπτώσεις οι οποίες ερευνώνται και πηγαίνουμε προς την επιβολή προστίμων, ιδιαίτερα σε κάποιες περιπτώσεις που ήταν προκλητικές».

(Real – φωτο:intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί