Φαρμακεία για self test: Ποια είναι ανοιχτά σήμερα Κυριακή 9 Ιανουρίου σε όλη την Αττική

Η λίστα με τα εφημερεύοντα φαρμακεία, προκειμένου γονείς και εκπαιδευτικοί να πάρουν τα self test την τελευταία στιγμή ενόψει των σχολείων που ανοίγουν τη Δευτέρα (10/1). Oυρές σχηματίζονται έξω από τα φαρμακεία τα τελευταία 24ωρα από πολίτες που περίμεναν υπομονετικά είτε για να κάνουν επί τόπου rapid test είτε για να προμηθευτούν τεστ. Δεν ήταν […]

Η λίστα με τα εφημερεύοντα φαρμακεία, προκειμένου γονείς και εκπαιδευτικοί να πάρουν τα self test την τελευταία στιγμή ενόψει των σχολείων που ανοίγουν τη Δευτέρα (10/1).

Oυρές σχηματίζονται έξω από τα φαρμακεία τα τελευταία 24ωρα από πολίτες που περίμεναν υπομονετικά είτε για να κάνουν επί τόπου rapid test είτε για να προμηθευτούν τεστ. Δεν ήταν λίγοι, δε, αυτοί που γυρνούσαν από φαρμακείο σε φαρμακείο αναζητώντας τα πέντε δωρεάν self test που δικαιούνται για τα παιδιά τους. Για τις ελλείψεις σε self test στα φαρμακεία, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, ανέφερε ότι δεν υπάρχουν ελλείψεις και πως χθες στις φαρμακαποθήκες υπήρχαν 2 εκατομμύρια τεστ, ενώ η κυβέρνηση έχει διαβεβαιώσει πως δεν θα υπάρχουν προβλήματα στο άνοιγμα των σχολείων.

Σήμερα, Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022, υπάρχουν σε όλη την Αττική 112 εφημερεύοντα φαρμακεία για να μπορούν να εξυπηρετηθούν οι πολίτες.

Δείτε τη σχετική λίστα ΕΔΩ

reader/photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί