Έξυπνη εφαρμογή στο κινητό για ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια έξυπνη εφαρμογή στο κινητό για ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια δημιουργήθηκε από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία. Ο κ. Βασίλης Βασιλικός, καθηγητής Καρδιολογίας ΑΠΘ , Ταμίας Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας εξήγησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» πως στόχος με αυτήν την έξυπνη εφαρμογή στο κινητό είναι να ενισχυθεί -ειδικά αυτήν την περίοδο με τον κορωνοϊό- ο τομέας […]

Μια έξυπνη εφαρμογή στο κινητό για ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια δημιουργήθηκε από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία.

Ο κ. Βασίλης Βασιλικός, καθηγητής Καρδιολογίας ΑΠΘ , Ταμίας Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας εξήγησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» πως στόχος με αυτήν την έξυπνη εφαρμογή στο κινητό είναι να ενισχυθεί -ειδικά αυτήν την περίοδο με τον κορωνοϊό- ο τομέας της καρδιολογίας και των ασθενών με καρδιοπάθειες.

Η έξυπνη εφαρμογή στο κινητό για ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια ουσιαστικά είναι ένα έξυπνο ημερολόγιο, που τους αναγκάζει να παρατηρούν την υγεία τους και τα ύποπτα συμπτώματά τους μέσα στην ημέρα.

Ο κ. Βασιλικός στάθηκε στη σημασία της άμεσης και έγκαιρης επικοινωνίας όλων των ασθενών με καρδιολογικά προβλήματα με τους γιατρούς τους.

megatv.com / photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί