Έξω φρενών ο Κούβελας: Η αλήθεια που κρύβουν για την «μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ» – Ο ανεμβολίαστος κινδυνεύει από τον εμβολιασμένο, vid

Τι δήλωσε για τον διαχωρισμό που επιβάλλει το Κράτος...

«Η μετάλλαξη “Δέλτα” είναι μία φυσική και μάλλον καλή συνέχεια του αρχικού στελέχους του κορωνοϊού», υποστήριξε ο Δημήτρης Κούβελας στο Kontra Channel και δήλωσε ότι: «Αυτό που δεν λέει κανένας και δεν ξέρω γιατί το αποκρύπτουν, ενώ υπάρχει σωρεία δημοσιεύσεων, είναι ότι είναι κατά δέκα φορές λιγότερο θανατηφόρα».

Φανερά ενοχλημένος από την παραπληροφόρηση που επικρατεί, τόνισε πως προτιμά να εμβολιαστούν ξανά οι ηλικιωμένοι παρά τα παιδιά.

«Λόγω της έλλειψης πρωτοβάθμιας Υγείας δεν έχουμε δυνατότητα να κυνηγήσουμε οποιοδήποτε, πρέπει να εμβολιάσουμε αυτούς που κινδυνεύουν να νοσήσουν σοβαρά, οι πάνω από 60, παχύσαρκους, με καρδιαγγειακά προβλήματα. Δεν είναι πρόβλημα οι πιτσιρικάδες.

Πιστεύω πως υπάρχει ένα μόνιμος προσανατολισμός. Να εμβολιαστούν αυτοί που το έχουν ανάγκη. Ας αφήσουμε όλους τους άλλους στην ησυχία τους», σημείωσε και συνέχισε σε σχέση με τον διαχωρισμό των πολιτών από το Κράτος σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους:

«Δεν πιστεύω πως πρέπει να χωρίσουμε τους πολίτες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Ο ανεμβολίαστος κινδυνεύει περισσότερο από τον εμβολιασμένο, γιατί ο εμβολιασμένος μπορεί να κολλήσει και να μεταδώσει. Γιατί να κυκλοφορεί αυτός ελεύθερα; Με ποια λογική;».

«Δεν υπάρχει απόλυτο εμβόλιο. Δεν πρόκειται να χτιστεί κανένα τείχος ανοσίας, πρέπει να εμβολιάσουμε μόνο ευπαθή άτομα, όχι όλο τον πληθυσμό», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί