Ετοίμασαν ΝΕΟ ΙΟ;;; «Συναγερμός» ΚΑΙ ΠΑΛΙ στην Κίνα

Πάλι από εργαστήριο;;;

Ξεκίνησαν με νέο τρόμο;;; Μεταδίδουν για το ενδεχόμενο η ανθρωπότητα να απειλείται από ακόμα έναν ιό, ο οποίος προέρχεται από την Κίνα, καθώς 35 άνθρωποι σε δύο επαρχίες της τεράστιας αυτής χώρας, φέρονται να έχουν νοσήσει.

Τον αποκαλούν ιό Langya η αλλιώς LayV, ο οποίος ανιχνεύτηκε σε 35 ανθρώπους στις επαρχίες Σαντόγκ και Χενάν, στην ανατολική Κίνα. Αντίο για νυχτερίδες, λένε ότι ο ιός έχει ξεπηδήσει από ένα θηλαστικό που μοιάζει με ποντίκι, τυφλοπόντικα ή και σκαντζόχοιρο, αλλά έχει πιο μακριά μύτη.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο ιός Langya που εντοπίστηκε και αυτός όπως ο κορωνοϊός στην Κίνα (ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ;;;) ανήκει σε μία οικογένεια ιών που είναι γνωστό ότι είναι θανατηφόροι σε ποσοστό έως και 75%. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει πεθάνει κανένας από τους ασθενείς.

Οι ειδικοί εντόπισαν το πρώτο κρούσμα πριν από τον Ιανουάριο του 2019 στην Σαντόνγκ, και έπειτα, το 2020, εντόπισαν μια ομάδα 14 περιπτώσεων και στις δύο επαρχίες. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, επειδή δεν βρέθηκαν λοιμώξεις κατά το πρώτο έτος της πανδημίας, από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο του 2020, οι ερευνητές διέκοψαν τις εργασίες του για να ασχοληθούν με την πρόληψη της εξάπλωσης του Covid.

Οι περισσότεροι ασθενείς νοσούν ήπια, με την πλειοψηφία να εμφανίζει συμπτώματα γρίπης. Κινέζοι ειδικοί που ερευνούν τον ιό πιστεύουν ότι τα ανθρώπινα κρούσματα είναι «σποραδικά». Το κέντρο βάρους της έρευνας πέφτει τώρα στο να διαπιστωθεί κατά πόσον ο ιός μπορεί να μεταδοθεί από άνθρωπο σε άνθρωπο και αν φυσικά αυτός ο ιός θα επιλεχθεί να αντικαταστήσει τον COVID στις κρατικές προπαγάνδες.

photo pixabay

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί