Επίσημο ψήφισμα στην Φλόριντα: Να απαγορευτεί το εμβόλιο covid ως ΒΙΟ-ΟΠΛΟ!!! vid

Οι Ρεπουμπλικάνοι στην κομητεία Brevard της Φλόριντα των ΗΠΑ ψήφισαν υπέρ της απαγόρευσης των εμβολίων για τον COVID σε όλη την πολιτεία, αποκαλώντας τα «βιολογικά όπλα».

Η Ρεπουμπλικανική Εκτελεστική Επιτροπή της κομητείας Brevard (BREC) ενέκρινε την περασμένη Παρασκευή ένα ψήφισμα που χαρακτηρίζει τα εμβόλια COVID ως « βιολογικά και τεχνολογικά όπλα » και καλεί τους κρατικούς αξιωματούχους να καταστήσουν το εμβόλιο παράνομο στην πολιτεία.

Σε μια επιστολή που εστάλη στους Ρεπουμπλικάνους της κομητείας Brevard, της δέκατης πιο πυκνοκατοικημένης κομητείας στη Φλόριντα, η BREC εξήγησε πώς οι Αμερικανοί εξαπατήθηκαν να πάρουν τα εμβόλια mRNA του COVID επειδή τους είπαν ότι «το COVID-19 παρουσίαζε σοβαρό κίνδυνο» για το κοινό.

«Μας είπαν στη συνέχεια και σε πολλές περιπτώσεις μας δόθηκε εντολή να κάνουμε τις πειραματικές ενέσεις COVID-19 για τους ακόλουθους λόγους: Ότι θα εμπόδιζε την μετάδοση και έτσι θα σταματήσει την εξάπλωση του COVID-19. Κάτι τέτοιο θα προστατεύσει τις οικογένειές μας, τους εαυτούς μας και το κοινό. Κάτι τέτοιο θα μας επιτρέψει να διατηρήσουμε τις δουλειές μας ή/και τα οφέλη μας για να μπορούμε να συντηρούμε τις οικογένειές μας. Κάνοντας αυτό κάναμε το πατριωτικό μας καθήκον για την χώρα, το κράτος και τις κοινότητές μας. Δεν είχαμε επιλογή λόγω των εντολών του Προέδρου Μπάιντεν για το εμβόλιο COVID-19», ανέφερε η επιστολή.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή :

«Όλα αυτά, ενώ πρόσφατα αποκαλύφθηκαν ισχυρά και αξιόπιστα στοιχεία ότι οι ενέσεις COVID-19 και COVID-19 είναι βιολογικά και τεχνολογικά όπλα. Ενώ τα κλινικά δεδομένα της Pfizer αποκάλυψαν 1.223 θανάτους, 42.000 ανεπιθύμητες περιπτώσεις, 158.000 ανεπιθύμητα συμβάντα και περίπου 1.000 ανεπιθύμητες ενέργειες. Ενώ ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων έχουν πεθάνει ή έχουν μείνει μόνιμα ανάπηροι. Ενώ υπάρχουν ισχυρές και αξιόπιστες αποδείξεις ότι οι λήψεις mRNA του COVID-19 αλλάζουν το ανθρώπινο DNA. Ενώ οι κυβερνητικές υπηρεσίες, οι εταιρείες μέσων ενημέρωσης και τεχνολογίας, καθώς και άλλες εταιρείες, έχουν διαπράξει τεράστια απάτη υποστηρίζοντας ότι οι ενέσεις COVID-19 είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές. Ενώ μια μεγάλη κριτική επιτροπή σε όλη την πολιτεία διερευνά εγκλήματα του εμβολίου COVID-19. Ενώ ο συνεχής πειραματισμός σε ανθρώπους και η άρνηση της ενημερωμένης συναίνεσης αποτελούν παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης και ως εκ τούτου συνιστούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Εκ μέρους της διατήρησης της ανθρώπινης φυλής, το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα της Κομητείας Brevard καλεί τον Κυβερνήτη DeSantis και το νομοθετικό σώμα της πολιτείας να απαγορεύσουν την πώληση και την διανομή των ενέσεων COVID-19 και όλων των σχετικών ενέσεων στην πολιτεία της Φλόριντα, και ο Γενικός Εισαγγελέας της πολιτείας να κατασχέσει αμέσως όλα τα συστατικά για τις ενέσεις COVID-19 και την πολιτεία της Φλόριντα ως κίνδυνο για τους αποδέκτες».

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί