Σήμερα ανακοινώθηκαν 2581 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 38 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 87812, εκ των οποίων το 53.5% άνδρες.
4766 (5.4%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 22295 (25.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
519 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 156 (30.1%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 81.1%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 440 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Τέλος, έχουμε 72 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 1419 θανάτους συνολικά στη χώρα. 573 (40.4%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 80 έτη και το 96.9% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιταλοί “λιποθυμούν” βλέποντας…πώς έφτιαξε τα μακαρόνια! ΒΙΝΤΕΟ
- Γ. Κεφαλογιάννης: Ο εθελοντισμός είναι μια συνειδητή επιλογή – Παράδοση Μέσων Ατομ. Προστασίας σε οργανώσεις της Πολ. Προστασίας
- Ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν ξανά στην Τεχεράνη
- Στο Ρεκόρ Γκίνες το μεγαλύτερο μάθημα ποδοσφαίρου στον κόσμο (Vid)
- Ανοίγει η συζήτηση για την απαγόρευση της μπούρκας στην Ελλάδα
- Ενεργειακή κρίση και αεροπορικές μετακινήσεις: Τι πρόκειται να συμβεί;
- Αυτός ο μακρινός πλανήτης ίσως έχει την πιο αποπνικτική δυσοσμία στον γαλαξία
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 45χρονος για τροχαίο με εγκατάλειψη
- Τραμπ: Το Ισραήλ δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ πυρηνικό όπλο εναντίον του Ιράν
- Έπος: Τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το κοριτσάκι και ο αγανακτισμένος πατέρας σε ένα βίντεο









