Στο Ιταλικό Rete4, αυτόν τον μήνα, στο ερευνητικό πρόγραμμα που παρουσίασε ο Μάριο Τζιορντάνο και οι δημοσιογράφοι Αντζελα Καμούσο και Ραφαέλα Ρέγκολι, συζητήθηκε η πανδημία COVID με νέες αδημοσίευτες λεπτομέρειες σχετικά με την διαχείριση της πανδημίας από τον Μάρτιο του 2020 και μετά.
Γίνεται λόγος για ψέματα για τον COVID που προκύπτουν από την έρευνα της Εισαγγελίας του Μπέργκαμο και για μυστικές υποκλοπές συνομιλιών μεταξύ πολιτικών και της CTS (Επιστημονική Επιτροπή των Ειδικών)!
Όπως θα δείτε, γίνεται μια προσπάθεια αναπαράστασης ορισμένων συνομιλιών μεταξύ του Σίλβιο Μπρουζαφέρο (πρώην επικεφαλής της Τεχνικής Επιστημονικής Επιτροπής ή αλλιώς CTS και ακόμα πρόεδρος του ISS [Ανώτατο Ινστιτούτο Υγείας]) και του Ρομπέρτο Σπεράντσα, του τότε Υπουργού Υγείας.
Βάσει των ισχυρισμών, από τις παρακολουθήσεις της Εισαγγελίας προκύπτει ότι το CTS (Επιστημονική Επιτροπή των Ειδικών) δεν εισηγήθηκε συστάσεις στον Υπουργό Σπεράντσα, αλλά αντιθέτως λάμβανε εντολές από τους πολιτικούς.
Στην Ελλάδα άραγε τι να συνέβη;;;
Δείτε ΕΔΩ!
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μαλαισία: Ένοχος ο πρώην πρωθυπουργός Νατζίμπ Ραζάκ για κατάχρηση εξουσίας και ξέπλυμα χρήματος
- Τραγωδία στο Τέξας: Μεθυσμένη οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και ξεκλήρισε οικογένεια
- Μαρκ Ρούτε: Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πλήρως το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη
- Συρία: Εκρηξη σε τέμενος της επαρχίας Χομς-3 νεκροί
- Πάτρα: Δύο ανήλικοι στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ
- Αλεξάνδρα Σδούκου για αγρότες: «Δεν μπορεί κάποιος να ζητά χωρίς να συζητά»
- Συναγερμός στην Ιαπωνία: Μαζική επίθεση με μαχαίρι σε εργοστάσιο – 14 τραυματίες
- Αυτοάνοσα: Η αντιφλεγμονώδης διατροφή που βοηθάει
- Oreshnik: Πλέον η απειλή κατά της Δύσης υπάρχει και στην Λευκορωσία
- Στη Μυτιλήνη «ξαναζεί» ένα δένδρο ηλικίας 18 εκατομμυρίων ετών!
Κύρια Θέματα









