ΕΜΒΟΛΙΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: «Περίπου 600 εκατ. ανθρώπων ΑΧΡΗΣΤΕΥΜΕΝΑ στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ περίπτωση» – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Τι ισχυρίζεται ο Dr. David Martin! Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών...

Σύμφωνα με τις όποιες εκτιμήσεις, υπολογίζεται ότι τρία δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν λάβει τώρα μια ένεση mRNA. Ορισμένες παρτίδες φέρονται να προκαλούν παρενέργειες, ενώ άλλες φαίνεται να μην έχουν καμία απολύτως επίδραση, είπε ο Dr. David Martin στο podcast του Man in America, εξηγώντας τι σημαίνει αυτό για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

Ας τονιστεί πρωτίστως ότι ο Dr Μάρτιν είναι ο δημιουργός πολλών ποσοτικών δεικτών δημοσίων μετοχών που βασίζονται στην καινοτομία και είναι ο ιδρυτής των ταμείων Purple Bridge. ;Eχει συνεργαστεί στενά με το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών και πολλούς εμπορικούς και χρηματοοικονομικούς ρυθμιστικούς οργανισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και την Ασία για την υποστήριξη και την ανάπτυξη υποδομών για την υποστήριξη της αυξανόμενης εξάρτησης για τις συμβάσεις και τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα στις επιχειρηματικές συναλλαγές.

«Περίπου το επτά έως 15 τοις εκατό των παρτίδων προκαλούν πολύ σοβαρές παρενέργειες. Στην χειρότερη περίπτωση, γίνεται λόγος για 300 εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν υποστεί μόνιμη βλάβη ή πεθαίνουν», σύμφωνα με τον Μάρτιν, ο οποίος «παίζοντας» με τους αριθμούς προσέθεσε τα εξής:

«Αν ξεκινήσουμε με τον αριθμό 3 δισεκατομμύρια (εμβολιασμένοι) και έπειτα αρχίσουμε να εξετάζουμε τι ήταν αυτές οι προβληματικές παρτίδες και δόσεις (των εμβολίων).

Στην καλύτερη περίπτωση μιλάμε για θάνατο και μόνιμη αναπηρία 300 εκατομμυρίων ατόμων!!!!! Αυτή είναι η καλύτερη περίπτωση. Τόσος είναι ολόκληρος ο πληθυσμός των Ηνωμένων Πολιτειών διάσπαρτος σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Τώρα, ας το εξετάσουμε αυτό συνολικά.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι αυτά τα 300 εκατομμύρια άτομα βγάζουν εκτός άλλα 300 ή περισσότερα εκατομμύρια άτομα!!!!! Φροντιστές κτλ. Σκεφτείτε ανθρώπους που έχουν υποστεί εγκεφαλικό, είναι παράλυτοι ή έχουν νευρολογικά προβλήματα.

Επειδή αυτά είναι άτομα που θα αδυνατούν να αποτελέσουν μέρος της συνεισφέρουσας οικονομίας. Δεν θα μπορούν να κάνουν τα πράγματα που έκαναν στο παρελθόν επειδή στην πραγματικότητα θα απασχολούνται στην σχεδόν 24ωρη καθημερινή φροντίδα των ατόμων που ανήκουν στην πραγματικότητα σε αυτά τα υπόλοιπα 300 εκατομμύρια. Συνεπώς, μιλάμε για 600 εκατομμύρια άτομα αχρηστευμένα!!!!».

intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί