Έμεινε ανάπηρη: Νοσοκόμα διαγνώστηκε με εγκάρσια μυελίτιδα μετά από εμβόλιο για τον COVID

Διαβάστε

Η Danielle Baker, 44χρονη στο Οχάιο των ΗΠΑ, ήταν πιστοποιημένη νοσοκόμα, μια δουλειά που έκανε για δύο δεκαετίες, μεταξύ άλλων στην πρώτη γραμμή κατά την διάρκεια της πανδημίας COVID-19!

Όλα αυτά μέχρι ο εργοδότης της να ενθαρρύνει το προσωπικό να κάνει το εμβόλιο COVID-19 την άνοιξη του 2021.

Φοβούμενη για την δουλειά και την μελλοντική της σταδιοδρομία, η Baker έλαβε απρόθυμα την πρώτη από τις δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech για τον COVID-19 στις 4 Ιουνίου 2021. Μέσα σε 18 ημέρες από την πρώτη της δόση, ένιωσε έντονο πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης της!

Στις 26 Ιουνίου 2021, η Baker έλαβε την δεύτερη δόση της. Σχεδόν αμέσως, τα συμπτώματά της επιδεινώθηκαν πολύ: πόνος, μυρμήγκιασμα και μούδιασμα από τον λαιμό μέχρι το χέρι, βασανιστικός πόνος στην πλάτη, ομίχλη του εγκεφάλου, κόπωση και απώλεια σωματικού συντονισμού.

Σήμερα, η Baker είναι μόνιμα ανάπηρη και δεν μπορεί να εργαστεί αφού διαγνώστηκε με εγκάρσια μυελίτιδα, μια σπάνια νευρολογική πάθηση που προκαλεί φλεγμονή του νωτιαίου μυελού.

Αφού μίλησε δημόσια, η Baker κατέθεσε αξίωση αποζημίωσης εργαζομένων που αρχικά απορρίφθηκε. Άσκησε έφεση αλλά έχασε και την έφεση.

Εξακολουθεί να κινείται νομικά. Τον Απρίλιο, υπέβαλε μήνυση κατά του πρώην εργοδότη της, του Ohio’s Hospice, και κατά του Γραφείου Αποζημίωσης Εργαζομένων του Οχάιο (BWC) για τα τραύματά της από το εμβόλιο!!!

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί