ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!! Ανατροπή στο σχέδιο εμβολιασμών σύμφωνα με δημοσίευμα

Εμβόλίο και στα νοσοκομεία...Έλλειψη προσωπικού και φόβοι για παρενέργειες

Και ξαφνικά εκεί που όλοι έχουν ξεχάσει και νομίζουν πως έχουν ησυχάσει, έρχεται το Ελληνικό Κράτος να θυμίσει στους πάντες πως είναι αξεπέραστο.

Σύμφωνα με πληροφορίες έγκριτου μέσου ενημέρωσης,  οι εμβολιασμοί μεταφέρονται και στα δημόσια νοσοκομεία από τα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα που είχαν δημιουργηθεί από το υπουργείο Υγείας, μετά μάλιστα από βαρύγδουπες ανακοινώσεις!

Η μεταφορά κρίθηκε απαραίτητη λόγω έλλειψης προσωπικού στα Κέντρα Υγείας που είχαν σχεδιαστεί για το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Και επειδή πρόκειται για ένα εμβόλιο, το οποίο δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς και είναι πιθανό να παρουσιάσει αλλεργικές αντιδράσεις ή άλλες παρενέργειες, κρίθηκε σκόπιμο να γίνει ανατροπή του σχεδίου και να πραγματοποιούνται οι εμβολιασμοί και στα νοσοκομεία όπου υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό, σημειώνουν πηγές της εφημερίδας «Έθνος».

Στον νέο αιφνιδιαστικό σχεδιασμό του υπουργείου υγείας έχουν ενταχθεί ακόμη και τα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία όπως είναι το Δρομοκαΐτειο, καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει να κλείνονται τα ραντεβού.

Ο Διοικητής της Α ΥΠΕ Παναγιώτης Στάθης, μιλώντας στο ethnos.gr, αποκάλυψε πως ο ίδιος εισηγήθηκε στο υπουργείο Υγείας να γίνονται οι εμβολιασμοί και στα νοσοκομεία.

«Ήταν δική μου εισήγηση στο υπουργείο ήταν να μπουν και στα νοσοκομεία οι εμβολιασμοί. Είχα ήδη επικοινωνήσει με το προσωπικό και τα αρμόδια όργανά τους και δεν υπήρχαν αντιρρήσεις. Άλλωστε τα νοσοκομεία δεν επιβαρύνονται πρόσθετα καθώς διατηρήσαμε τις «γραμμές» των εμβολιασμών που είχαμε ανοίξει για το υγειονομικό προσωπικό», τόνισε.

Πηγή Πληροφοριών: Έθνος

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί