ΕΚΤΑΚΤΗ ενημέρωση την Τετάρτη για τον κορωνοϊό – Ξεκίνησαν πάλι και μάλλον όχι τυχαία

Τι έχει γράψει το ΕΛ...

Σαν να μην πέρασε μια μέρα λοιπόν!

Σε έκτακτη Συνέντευξη Τύπου προχωρά το Υπουργείο Υγείας αύριο, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, στις 11:30 π.μ., για την πορεία του κορωνοϊού.

Τελικά, ο μίνι ανασχηματισμός, όπως εκτίμησε το ΕΛ, μάλλον δεν έγινε τυχαία!

Ξεκινούν ξανά οι ενημερώσεις για τον COVID, ενώ συζητείται ξανά και το ενδεχόμενο επαναφοράς της μάσκας ακόμα και στα σχολεία!

Τώρα αν όλο αυτό, που ίσως ακολουθεί, θα αφορά τον COVID, κάποια άλλη ασθένεια ή ακόμα και την υποτιθέμενη κλιματική… «κρίση»! Μένει να φανεί!

Το μόνο σίγουρο είναι πως θέλουν να φέρουν, όπως μόνο το ΕΛ γράφει, «ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ», η οποία ήδη υπάρχει στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και μένει να επιβληθεί μέσω των κυβερνήσεων στα κράτη!

Θυμηθείτε: Ραγδαίες εξελίξεις! Ο ΠΟΥ ζητά επείγουσες ενέργειες από τα κράτη για την Υγεία & ΕΔΩ οι λεπτομέρειες για την Συμφωνία για την Πανδημία και τι θέλουν να πετύχουν.

Όπως γράφουν σε σχέση με την ενημέρωση:

«Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση τόσο στην Ευρώπη όσο και στη χώρα μας, και έτσι έχει σημάνει συναγερμός.

Στην συνέντευξη τύπου θα είναι ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Ειρήνη Αγαπηδάκη, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ & Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου και η Καθηγήτρια Πνευμονολογίας & Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ, κ. Αναστασία Κοτανίδου».

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί