Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ ανακαλεί:
- ρολό κοτόπουλο γεμιστό κτψ, Ελλην. Επεξεργασίας, με ημερομηνία παραγωγής 6.7.21 και ημερομηνία ανάλωσης «κατά προτίμηση πριν από 6.7.23», βάρους 2 kg περίπου.
- βόειος κιμάς κτψ, προέλευσης Βελγίου, Ελλην. επεξεργασίας», με ημερομηνία συσκευασίας 18.08.21 και ημερομηνία ανάλωσης «κατά προτίμηση πριν από 16.08.23», βάρους 1 kg περίπου.
Στα συγκεκριμένα κρεατοσκευάσματα βρέθηκε από το Εργαστήριο Δοκιμών Τροφίμων Αθήνας του ΕΦΕΤ, η παρουσία του παθογόνου βακτηρίου Salmonella spp.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση και απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων παρτίδων από τα ανωτέρω κρεατοσκευάσματα από την αγορά ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τα συγκεκριμένα προϊόντα, να μην τα καταναλώσουν.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο