Έχουν ΞΕ-ΦΥ-ΓΕΙ! Παγώνη σε συνομιλητή της: Η δική μου άποψη μετράει όχι η δική σας – ΒΙΝΤΕΟ

Ο κ. Αντώνης Πουλτουρτζίδης, κλινικός διαιτολόγος, αρνείται να εμβολιαστεί, με την Ματίνα Παγώνη, η οποία αγνοεί ακόμα και οι επιστήμονες, με τους οποίους δεν συμφωνεί, είπε ευθέως πως «μετράει η δική μου άποψη, όχι η δική σου».

Μάλιστα ο κ. Πουλτουρτζίδης έψεξε το «ακαταδίωκτο» των «ειδικών» που έχει διορίσει το Κράτος και κάλεσε τους δημοσιογράφους να μην διακινούν ψευδείς ειδήσεις, καθώς είπαν πως το εμβόλιο έχει πάρει προσωρινή άδεια και όχι έγκριση.

Ο κ. Πουλτουρτζίδης κατήγγειλε πως τα εμβόλια όσο βρίσκονται σε στάδιο δοκιμής θα πρέπει να διατηρούν την κίτρινη κάρτα. «Οι δύο λέξεις που φοβίζουν την κοινωνία είναι η κίτρινη κάρτα και το πιστοποιητικό αντισωμάτων», είπε.

Η κα Παγώνη δεν απάντησε σε όλα αυτά και αρκέστηκε σε «αφορισμούς» και… αόριστες επιστημονικές μελέτες:

«Στην ιατρική δεν μιλάμε με προσωπικές απόψεις, αλλά με επιστημονικά δεδομένα. όταν το εμβόλιο έχει περάσει στην τρίτη φάση, νομίζω ότι προσωπικές απόψεις δεν έχουν καμία σχέση. Δεν μιλάμε με γενικότητες. Αυτή την στιγμή τα επιστημονικά δεδομένα είναι στα χέρια του καθενός. Το εμβόλιο έχει περάσει όλες τις φάσεις, έχει εγκριθεί, έχουμε στα χέρια μας όλες τις παρενέργειες και τι έχει συμβεί σε όλα τα όργανα σε ποσοστά, και επιπλέον από τα χέρια μας έχει περάσει τόσος κόσμος με κορωνοϊό, που η δική μου άποψη μετράει, και όχι η δική σας.

«Πιστέψτε με ότι αν αποδεχτώ να κάνω το εμβόλιο, να είστε σίγουροι ότι θα το αποδεχτεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Θα εμβολιαστώ μπροστά στην κάμερα εφόσον κρατηθεί η κίτρινη κάρτα και μετά την ιατρική πράξη πιστοποιούνται τα αντισώματα έναντι του κορωνοϊού», είπε ο κ. Πουλτουρτζίδης.

Δείτε το βίντεο από το 5.35:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί