• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Δυναμίτης» από Κοτανίδου: Η επιτροπή των ειδικών έχασε τον δρόμο – Παίρνουμε λάθος αποφάσεις, vid

«Δυναμίτης» από Κοτανίδου: Η επιτροπή των ειδικών έχασε τον δρόμο – Παίρνουμε λάθος αποφάσεις, vid

Παίζουν με τις τύχες μιας ολόκληρης χώρας!!! Δικαιώνονται όσοι φώναζαν...

Σε δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση για τον τρόπο λειτουργίας της επιτροπής των «ειδικών» σε σχέση με τον κορωνοϊό, προχώρησε η Αναστασία Κοτανίδου, μέλος της κρατικής επιτροπής ειδικών», επιβεβαιώνοντας όλους όσους τόσο καιρό φωνάζουν.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, η επιτροπή έχει χάσει εδώ και καιρό τον βηματισμό της, ενώ παραδέχτηκε ότι λαμβάνονται λάθος αποφάσεις, οι οποίες μεταφέρονται και εσφαλμένα προς τα έξω, χωρίς να προσδιορίσει από ποιον.

Η κα Αναστασία Κοτανίδου έκανε παρέμβαση στην διαδικτυακή εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών, με θέμα «Πανδημία και κοινωνική συνοχή» που διοργάνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Metron Analysis, Στράτος Φαναράς.

Όπως είπε στην παρέμβασή της: «Είχαμε ζητήσει εδώ και καιρό να βγαίνει ένα Δελτίο Τύπου μετά την συνεδρίαση της επιτροπής το οποίο να έχει bullets που να εξηγούν για ποιον λόγο παίρνονται τα μέτρα».

Αναφερόμενη στην επιτροπή και την λειτουργία της η κα Κοτανίδου είπε: «Η επιτροπή ενώ στην αρχή είχαμε πάρει τον σωστό δρόμο κάπου στην μέση τον χάσαμε και τώρα δεν μπορούμε να ξαναβρούμε τον βηματισμό μας. Γίνονται κάποιες προσπάθειες και δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικές θα είναι. Η εντύπωσή μου είναι ότι όλοι έχουμε κουραστεί. Οι συνεδριάσεις είναι πολύωρες με πολλές συζητήσεις και πολλά θέματα και ενδεχομένως αυτό να μας οδηγεί σε λάθος αποφάσεις και στην λάθος μεταφορά αυτών των αποφάσεων».

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν οι λάθος αποφάσεις οφείλονται πράγματι στην κούραση ή σε κάτι άλλο! Πώς άλλαξαν γνώμη επιστήμονες, οι οποίοι έλεγαν αλλά στην αρχή (για παράδειγμα σε σχέση με την μάσκα) και άλλα λένε τώρα;;; Κουράστηκαν και άλλαξαν άποψη;;;

ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ;;; ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ;;;

Δείτε την παραδοχή της κας Κοτανίδου: