Δήμος Χανίων: Παραχώρησε ισόγειο χώρο για να γίνει νέος σταθμός Πρώτων Βοηθειών του ΕΚΑΒ στον Ενετικό Λιμένα

Η ενίσχυση των υπηρεσιών επείγουσας φροντίδας, στο επίκεντρο συζήτησης του προέδρου των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ με τον δήμαρχο Χανίων

Ζητήματα που αφορούν τη συνεργασία του Δήμου Χανίων με το ΕΚΑΒ, καθώς και τρόπους ενίσχυσης των υπηρεσιών επείγουσας φροντίδας στα Χανιά, συζήτησαν σήμερα ο πρόεδρος των Εργαζομένων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) και αντιπρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Γεώργιος Μαθιόπουλος, με τον δήμαρχο Παναγιώτη Σημανδηράκη.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο γενικός γραμματέας του δήμου, Γιώργος Φραγκιαδάκης, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και αντιδημάρχου Παλιάς Πόλης, Μανώλης Κοτσιφάκης. Τον κ. Μαθιόπουλο συνόδευσαν ο υπεύθυνος τομέα του ΕΚΑΒ στα Χανιά, Στέλιος Βαρβαντάκης, καθώς και μέλη του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ στα Χανιά. Ο κ. Σημανδηράκης εξέφρασε τη σταθερή στήριξη του δήμου στο σημαντικό έργο του ΕΚΑΒ, επισημαίνοντας τη σημασία της άμεσης ανταπόκρισης σε επείγοντα περιστατικά υγείας. Όπως ανακοινώθηκε, ο Δήμος Χανίων θα παραχωρήσει χώρο στο ισόγειο του νέου κτηρίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου προκειμένου να δημιουργηθεί ένας σταθμός Πρώτων Βοηθειών για τις ανάγκες του Ενετικού Λιμένα και της Παλιάς Πόλης, με εκπαιδευμένο προσωπικό και μηχανή άμεσης επέμβασης, που θα δραστηριοποιείται κυρίως κατά τους θερινούς μήνες.
Ο κ. Μαθιόπουλος ενημέρωσε τον δήμαρχο Χανίων για θέματα που αφορούν τον τομέα της επείγουσας φροντίδας, υπογραμμίζοντας πως ενώ έχουν γίνει κινήσεις ενίσχυσής της, υπάρχουν ακόμα αρκετές ανάγκες, ενώ ευχαρίστησε τη δημοτική Αρχή για την έως τώρα συνεργασία.

(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Μ. Λαμπαθάκης / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί