Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας συγκάλεσε σήμερα, Δευτέρα 2 Μαρτίου, νέα σύσκεψη στην αίθουσα του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων, με αντικείμενο την αξιολόγηση των εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Όπως ανακοινώθηκε, επιβεβαιώθηκε εκ νέου ότι βρίσκονται σε πλήρη εφαρμογή τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, καθώς και ότι έχουν ληφθεί τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας.
Αποφασίστηκε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, η σύσκεψη να πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση, στις 08:00.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Θανάσης Δαβάκης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνιος Οικονόμου, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, ο διευθυντής του Ε’ Κλάδου Πληροφοριών του ΓΕΕΘΑ υποστράτηγος Εμμανουήλ Χατζής και ανώτατοι αρμόδιοι Αξιωματικοί.
Επίσης, ο κ. Δένδιας συνεχίζει τις τηλεφωνικές συνομιλίες με ομολόγους του από συμμαχικές χώρες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ερντογάν για τον πύραυλο που εκτοξεύτηκε από το Ιράν: «Προειδοποιούμε ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό»
- ΗΠΑ: Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ – Θα δικαστεί στις 4 Μαΐου
- Ο Τραμπ απομάκρυνε την υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας, Κρίστι Νόεμ – Θα αναλάβει άλλο πόστο
- Το φυσικό αέριο έφτασε και στην Άμφισσα – Ολοκληρώνεται ο κύκλος των συγχρηματοδοτούμενων έργων στη Στ. Ελλάδα
- Σημαντικές δηλώσεις από το Ιράν για την συνέχεια και τα Στενά του Ορμούζ
- Στη φυλακή ο 38χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο της συντρόφου του στον Κολωνό: «Δηλώνω αθώος – Πέθανε λόγω ηπατικής νόσου»
- Σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά από διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα, 22χρονος που κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας
- Ο Μακρόν συζητά “για να μην συρθεί σε πόλεμο ο Λίβανος”
- Φινλανδία: Απόφαση άρσης απαγόρευσης εγκατάστασης πυρηνικών όπλων εν καιρώ πολέμου
- Πώς η βελτίωση της ευελιξίας αεροσκαφών και UAV «περνάει» μέσα από τα γεράκια, σύμφωνα με ερευνητές









