Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε η νοσηλεύτρια στην Κλινική COVID του Νοσοκομείου Σωτηρία, Ειρήνη Μικροβασίλη.
Σύμφωνα με το Megatv, η κ.Μικροβασίλη εκτός από νοσηλεύτρια, είναι και υγειονομικός σε ειδικές μονάδες, εκπαιδευμένη στο σχέδιο Ξενοκράτης, ένα πρόγραμμα για αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, ιών, Έμπολα και πυρηνικών εκρήξεων.
«Ισορροπούμε σε τεντωμένο σχοινί ανάμεσα στη δουλειά και το σπίτι», δήλωσε η ίδια και τόνισε πως είμαστε αντιμέτωποι με έναν αόρατο εχθρό.
Πέρα από αυτό, όλοι οι νοσηλευτές και γιατροί σε κλινικές COVID είναι αντιμέτωποι και με έναν άλλο εχθρό, όπως είπε, την κοινωνία.
«Όποιος δε σέβεται τα μέτρα, δε σέβεται και το υγειονομικό προσωπικό που δίνει αγώνα», είπε χαρακτηριστικά.
Μίλησε για τις ΜΕΘ, λέγοντας πως μέχρι και τον Ιούνιο, πολλοί από τους διασωληνωμένους κατάφερνα και έβγαιναν από τις εντατικές, ωστόσο πλέον «όσοι μπαίνουν δε βγαίνουν», όπως χαρακτηριστικά είπε, γιατί «η μορφή του ιού είναι πιο επιθετική».
(ΦΩΤΟ:Video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γαλλία: Στο εδώλιο ο φροντιστής των ασημικών του Ελιζέ κατηγορούμενος για κλοπή πολύτιμων αντικειμένων
- Συμμορία διακινούσε ναρκωτικά ακόμα και μέσα σε σχολεία – Συνελήφθησαν 12 άτομα, εκ των οποίων 6 ανήλικοι
- Ένα πλωτό ασθενοφόρο για να σώζει ζωές απέκτησε ο Άη Στράτης
- Χριστουγεννιάτικη γιορτή με δώρα για τους 7 μαθητές στο Αγαθονήσι
- «Athens Santa Run 2025»: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικος που είχε εξαφανιστεί εντοπίστηκε σε διαμέρισμα που διέμεναν Τούρκοι υπήκοοι
- Σέρρες: Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τρία άτομα για διάρρηξη διαμερίσματος
- Εισαγγελική παρέμβαση για το άνοιγμα των διοδίων στο Δροσοχώρι Ιωαννίνων
- «Βρέχει» drones στην Τουρκία: Προβληματίζουν οι τρεις πτώσεις μέσα σε λίγες μέρες, vid
- Άρχισαν να ανοίγουν κατά τόπους τα διόδια οι αγρότες στα μπλόκα, vid









