Η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις μέρες του Μαΐου έχει ξεκινήσει και οι διεθνιστικοί οργανισμού του πλανήτη με φερόμενο επικεφαλής τον ΠΟΥ θέλουν να κράτη να συναινέσουν στην Συνθήκη της Πανδημίας, η οποία κατά πολλούς θα τερματίσει οριστικά την ζωή όπως την ξέραμε!
Έτσι, αφού ο πλανήτης εκπαιδεύτηκε με τον κορωνοϊό, ετοιμάζονται για το επόμενο στάδιο, με τους κρατικούς επιστήμονες να ερευνούν ιούς από τους οποίους θα μπορούσε να προκύψει μια νέα πανδημία!
Όπως, λοιπόν, μεταδίδεται, μια ομάδα ερευνητών θεωρεί ότι το σπήλαιο Κιτούμ στην Κένυα πρέπει να μελετηθεί διεξοδικά, γιατί έχει μετατραπεί σε «εκκολαπτήριο» ζωονοσογόνων ασθενειών!
Χαρακτηρίζεται δε ως το «πιο θανατηφόρο σπήλαιο του κόσμου». Λένε πως θα μπορούσε να προκαλέσει την επόμενη πανδημία: το Kitum προκάλεσε τον Έμπολα και τον ιό Marburg που «αιμορραγούσε τα μάτια», τονίζουν (ΕΔΩ η τοποθεσία με το σπήλαιο)!
Όπως γράφει μεταξύ άλλων η Daily Mail παραθέτοντας φωτογραφίες:
Σκαλισμένο από τους χαυλιόδοντες των ελεφάντων, που επισκέπτονται τα σπήλαιά του για να ξύνουν τους τοίχους για αλάτι, το σπήλαιο Kitum στην Κένυα φιλοξενεί μερικά από τα πιο θανατηφόρα παθογόνα που γνωρίζει ο άνθρωπος.
Το 1980, ένας Γάλλος μηχανικός από ένα γειτονικό εργοστάσιο ζάχαρης προσβλήθηκε από τον ιό Marburg που λιώνει το σώμα από την επίσκεψη στο σπήλαιο Kitum, το οποίο βρίσκεται μέσα στο αδρανές ηφαίστειο στην καρδιά του Εθνικού Πάρκου Mount Elgon της Κένυας. Πέθανε γρήγορα σε νοσοκομείο του Ναϊρόμπι.
«Ο συνδετικός ιστός στο πρόσωπό του διαλύεται και το πρόσωπό του φαίνεται να κρέμεται από το υποκείμενο οστό», αναφέρει ένα βιβλίο για την υπόθεση περιέγραφε την ταχεία αποσύνθεση του άνδρα από τον ιογενή αιμορραγικό ή αιμορραγικό πυρετό: «σαν να αποσπάται το πρόσωπο από το κρανίο.’
Επτά χρόνια αργότερα, η σπηλιά Kitum είχε ένα άλλο θύμα, έναν Δανό μαθητή που βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά του. Το αγόρι πέθανε από έναν σχετικό αιμορραγικό ιό, που τώρα ονομάζεται ιός Ravn.
Οι επιστήμονες συνειδητοποιούν τώρα ότι τα πολύτιμα αλμυρά ορυκτά του σπηλαίου, που το έχουν καταστήσει προορισμό όχι μόνο για ελέφαντες, αλλά και για βουβάλια, αντιλόπες, λεοπαρδάλεις και ύαινες της δυτικής Κένυας, έχουν μετατρέψει το Kitum σε θερμοκοιτίδα για ζωονοσογόνους ασθένειες (σ.σ. Με άλλα λόγια τα ζώα μπορούν να μεταφέρουν παντού ιούς! Ετοιμάζονται να ανακοινώσουν στους ανθρώπους λοιπόν την νέα πανδημία ή τις νέες πανδημίες, η οποία, κατά τα φαινόμενα θα σχετίζεται με ζώα)
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης