Ο άνδρας κατανάλωσε το γεύμα την Τρίτη και εισήχθη στο νοσοκομείο δύο ημέρες μετά, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πέθανε μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Ο άνδρας, όπως αναφέρεται, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και είχε προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα με το συκώτι του.
Τον Ιούλιο, το ίδιο βακτήριο στοίχισε τη ζωή σε δύο κατοίκους του Κονέκτικατ, ο ένας επειδή είχε ανοιχτές πληγές και ο άλλος επειδή κατανάλωσε ωμά, μολυσμένα οστρακοειδή εκτός πολιτείας.
Σύμφωνα με τη New York Post, οι αρχές δήλωσαν ότι η αιτία του θανάτου αποδίδεται στο Vibrio Vulnificus, ένα θαλάσσιο βακτήριο που μπορεί να μολύνει τους ανθρώπους που καταναλώνουν ωμά ή ατελώς μαγειρεμένα οστρακοειδή ή όσους κολυμπούν σε ζεστά νερά και έχουν κάποια ανοιχτή πληγή στο σώμα τους.
Τα νερά των πλημμυρών από τον τυφώνα Idallia έχουν εξαπλώσει τα βακτήρια σε όλα τα νότια ύδατα, γεγονός που έχει ανησυχήσει τις αρχές. Ένας κάτοικος του Λονγκ Άιλαντ από την κομητεία Σάφολκ πέθανε επίσης από επιπλοκές που σχετίζονται με το Vibrio αυτό το καλοκαίρι.
(με πληροφορίες από ethnos. gr / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πλημμύρες: Σε οριακό σημείο η κατάσταση στον Έβρο μετά τη θραύση αναχώματος
- Συνετρίβη ελικόπτερο του ιρανικού στρατού
- Προτομή του Καποδίστρια θα τοποθετηθεί σε χώρο πρασίνου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
- Ο Στ. Παπασταύρου από Ουάσινγκτον: “Η Ελλάδα έλαβε εξαρχής σαφή θέση υπέρ της Ουκρανίας”
- Τρελά σκηνικά στην Νέα Υόρκη! Ρίχνουν με μίσος χιονόμπαλες στους αστυνομικούς, vid
- Μεντβέντεφ: Αρουραίε Κάλας, οι στρατιώτες μας δεν θα χρειαστούν βίζα για να μπουν στην Ευρώπη
- Ν. Κορέα: Ο πρώην πρόεδρος άσκησε έφεση στην καταδίκη του να εκτίσει ισόβια λόγω του στρατιωτικού νόμου του 2024
- Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν χρυσές αλυσίδες από δύο πεζούς με την απειλή χρήσης γκλοπ, τα ξημερώματα
- Satellite offices – Περιφερειακά γραφεία με ευελιξία: Το νέο μοντέλο εγκατάστασης στην Αθήνα
- Τον πήραν τα κλάμματα…τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο – Πάλι “φταίει” ο Τραμπ! ΒΙΝΤΕΟ
Κύρια Θέματα









