ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΟΚ από “ειδικό” για την μυστηριώδη ηπατίτιδα που χτυπάει τα παιδιά: «Ίσως ευθύνονται οι ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ»!!!

Τα ήθελε και τα είπε ή του ξέφυγαν;;;

Eδώ και καιρό επιστήμονες από όλο τον πλανήτη έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τις τρομακτικές επιπτώσεις που είχαν οι αλλεπάλληλες καραντίνες στο ανοσοποιητικό των παιδιών.

Επί δύο χρόνια τα lockdowns σε ολόκληρες χώρες (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας) συνετέλεσαν στο να απομονωθούν σε κλειστούς χώρους (π.χ. σπίτι) παιδιά που βρίσκονται σε εξαιρετικά κρίσιμες ηλικίες για την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού τους συστήματος (2-97 ετών τουλάχιστον).

Με δεδομένα τα παραπάνω, ήρθε η σημερινή παραδοχή από τον γνωστό “κορωνοειδικό”, Νίκο Τζανάκη, όσον αφορά την αγνώστου προέλευσης ηπατίτιδα που χτυπάει μικρά παιδιά.

Ο καθηγητής πνευμονολίας αφού μίλησε για “ελαφριά συμπτώματα”, σημείωσε το εξής ανησυχητικό που μάλλον πέρασε και ολίγον τι απαρατήρητο:

«Υπάρχουν εικασίες ότι η καραντίνα τοποθέτησε τα παιδιά «σε μια γυάλα» με συνέπεια το ανοσοποιητικό τους να μην αναπτυχθεί καλά και ο αδενοϊός να βρει έδαφος να δράσει κατά αυτόν τον τρόπο».

Για να…αποφύγει περαιτέρω εξηγήσεις, ο ίδιος συνέχισε περιγράφοντας ένα άλλο σενάριο κατά το οποίο ευθύνεται ο ίδιος ο κορωνοϊός (και όχι τα κορωνοεμβόλια;;;;) καθώς πιθανότατα τροποποίησε το ανοσοποιητικό τους.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως κρούσματα της νέας ηπατίτιδας έχουν εντοπιστεί σε ΗΠΑ, Βρετανία και άλλες 4 ευρωπαϊκές χώρες.

Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν ίκτερο, υπέρχρωση ούρων ή/και αποχρωματισμό κοπράνων, κνησμό, αρθραλγία/μυαλγία, πυρετό, ναυτία, εμετό ή κοιλιακό άλγος, λήθαργο ή απώλεια όρεξης και τρανσαμινάσες ορού >500 IU/L.

(φωτο:eurokinissi)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί