Αποφάσισαν να εμβολιάσουν παιδιά στην Ελλάδα! ΗΠΑ: 13χρονος πέθανε μετά το εμβόλιο Pfizer ενώ κοιμόταν!

Σοκαριστική είδηση από τις ΗΠΑ, κρούει τον «κώδωνα» του κινδύνου στους Έλληνες γονείς…

Οι πολυάριθμες αναφορές θανάτων μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 συνεχίζονται, με θύμα αυτή την φορά έναν 13χρονο, την ώρα που χθες στην Ελλάδα αποφάσισαν να ξεκινήσουν την έναρξη εμβολιασμών για παιδιά 15-17 ετών με προοπτική να εμβολιαστούν σύντομα και μικρότερες ηλικίες.

 Όπως αναφέρουν, αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο 13χρονος Jacob Clynick από το Zilwaukee στην πολιτεία του Μίσιγκαν των ΗΠΑ πέθανε λίγες ημέρες μετά την λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου από την Pfizer, στα μέσα Ιουνίου.

Τώρα τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) στην Ατλάντα έχουν αναλάβει την υπόθεση, ετοιμάζοντας αυτοψία, η οποία πρέπει να παρέχει σαφήνεια σχετικά με την ακριβή αιτία θανάτου.

Όπως ανέφερε το αμερικανικό περιοδικό Newsweek , ειπώθηκε από το CDC:

«Το CDC πληροφορήθηκε για έναν 13χρονο αγόρι στο Μίσιγκαν που πέθανε από τον εμβολιασμό COVID-19. Αυτή η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση και έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα, είναι πρόωρο να προσδιοριστεί μια συγκεκριμένη αιτία θανάτου».

Η θεία του Jacob Clynick δήλωσε ότι ήταν υγιής πριν από τον απροσδόκητο θάνατό του και δεν είχε γνωστές προηγούμενες ασθένειες. Ο έφηβος έλαβε την δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer / BioNTech στις 13 Ιουνίου και πέθανε στον ύπνο του την νύχτα της 15ης Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, στις 15 Ιουνίου, δύο βράδια μετά τη δεύτερη δόση, το αγόρι παραπονέθηκε ότι πονούσε στο στομάχι προτού πάει για ύπνο.  «Πέθανε μέσα στη νύχτα στο σπίτι», δήλωσε η θεία του Tammy Burages.

Η θεία του είπε για τον θάνατο του 13χρονου:

«Πέθανε στο σπίτι στη μέση της νύχτας».

Λίγο πριν από το θάνατό του, ο Clynick παραπονέθηκε για «συνηθισμένα» συμπτώματα εμβολιασμού, όπως κόπωση και πυρετός, πρόσθεσε η θεία του.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί