Απλοχέρηδες, αφού οι Έλληνες δεν εμβολιάζονται!!! 200.000 εμβόλια δώσαμε στη Ρουάντα την περασμένη εβδομάδα, 100.000 τώρα στην Τυνησία

Η ίδια η κυβέρνηση παραδέχεται εξάλλου ότι έχει καμφθεί σημαντικά ο ρυθμός εμβολιασμών.

Στην Τυνησία πρόκειται να μεταβεί σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Σε σχετική ανακοίνωση, το υπουργείο Εξωτερικών γνωστοποιεί πως με το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας θα μεταφερθούν 100.000 εμβόλια, τα οποία θα δοθούν στην τυνησιακή πλευρά προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι επιπτώσεις της πανδημίας.

«Θα βοηθήσουμε την Τυνησία με εμβόλια αλλά θα ήθελα και να βοηθήσουμε την προσπάθεια σταθεροποίησης της χώρας. Η Τυνησία είναι λίγο πιο μακριά από τη Λιβύη, αλλά επίσης τη θεωρούμε γειτονική μας χώρα. Μια χώρα η οποία πασχίζει να εδραιώσει ένα δημοκρατικό πολίτευμα. Και εμείς θα θέλαμε να συνεισφέρουμε και εκεί στην προσπάθεια δημιουργίας μιας δημοκρατίας».

Η…δωρεάν αυτή, εμποτισμένη με πολλή διπλωματία, έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά την αποστολή 200.000 δόσεων εμβολίων κατά του covid αυτή τη φορά στη Ρουάντα.

Είχαν προηγηθεί μέσα στο καλοκαίρι οι δωρεές δεκάδων χιλιάδων δόσεων σε Σκόπια και Αλβανία.

Όλα αυτά γίνονται την ώρα που οι εμβολιασμοί -λόγω καλοκαιριού μόνο;;;- έχουν κολλήσει και μία αρκετά μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων (περίπου το 40% σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία) επιμένει να μην εμβολιάζεται.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί