Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ κατά ανεμβολίαστων υγειονομικών στην Γερμανία: «ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ σε τίποτα»

Αχαριστία από τον Γερμανό υπουργό Υγείας…

Σε ένα συγκλονιστικό βίντεο από τον Ιούνιο, θα δείτε έναν έντονο καυγά μεταξύ του ομοσπονδιακού υπουργού Υγείας Καρλ Λάουτερμπαχ και των συμμετεχόντων σε εκδήλωση.

Περίοπου300 νοσηλευτές, φροντιστές και θεραπευτές είχαν διαδηλώσει στο περιθώριο της διάσκεψης των υπουργών υγείας στο Μαγδεμβούργο για περισσότερο προσωπικό και καλύτερη φροντίδα των ασθενών.

Εκεί συμμετείχαν και μη εμβολιασμένες νοσοκόμες. Ο Λάουτερμπαχ ξεδιάντροπα τους φώναξε: «Η δουλειά σας δεν έχει συνεισφέρει σε κάτι!» Στη συνέχεια αποδοκιμάστηκε μαζικά!

Ειδικότερα, ο Lauterbach είχε ευχαριστήσει τις νοσοκόμες στην Γερμανία ότι η χώρα «πέρασε την πανδημία με τρόπο που άλλες χώρες δεν κατάφεραν να το κάνουν». Στην συνέχεια, όμως, ο Lauterbach απευθύνθηκε στις μη εμβολιασμένες νοσοκόμες: «Όσοι διαμαρτύρονται για τον εμβολιασμό εδώ δεν έχουν συμβάλει σε αυτό. Δεν έχετε δικαίωμα να είσαι εδώ.

Δεν έχετε συνεισφέρει και θεωρώ εξωφρενικό που εξακολουθείτε να έχετε το θράσος να καταχράζεστε μια διαδήλωση από αυτούς που εργάστηκαν!  Το έργο σας δεν συνέβαλε».

Απίστευτη αχαριστία, απίστευτο βίντεο:

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί