«Απάτη ο Long Covid! Όλα ξεκίνησαν με το εμβόλιο»! «ΒΟΜΒΑ» μεγατόνων από επιστήμονα, vid

Τι αναφέρει ο Dr Pierre Korry

Πλέον επιστήμονες ισχυρίζονται ότι COVID και γρίπη δεν έχουν κάποια διαφορά, και το μόνο που έχει μείνει είναι οι επιπτώσεις των εμβολίων.

Οι τηλέ-ειδικοί άρχισαν μετά να διαδίδουν πως οι πολίτες θα δουν συμπτώματα μακράς διαρκείας (long COVID) αλλά πλέον όλα αλλάζουν και εδώ.

Ο Pierre Kory είναι ένας Αμερικανός γιατρός εντατικής θεραπείας που κέρδισε την προσοχή κατά την διάρκεια της πανδημίας COVID-19 για την υποστήριξη της ευρείας χρήσης εκτός ετικέτας ορισμένων φαρμάκων ως θεραπείες για τον COVID-19, ως πρόεδρος και συνιδρυτής της Front Line COVID-19 Critical Care Alliance.

Αναφέρει πως ο «Long Covid» είναι απάτη και πως όλα τα σύνδρομα, ισχυρίζεται, άρχισαν μετά τα εμβόλια COVID!

Όπως τονίζει στον Αμερικανό δημοσιογράφο, Τάκερ Κάρλσον:

«Θέλω να σας πω για μια άλλη απάτη.

Το ιατρικό σύστημα αποκαλεί τα χρόνια προβλήματα μετά τον covid ”long covid”

”Νόσος long covid”.

Αλλά η πραγματικότητα είναι, αν εξετάσετε το ιατρείο μου, γύρω στους 1200 ασθενείς: το 70% είναι ”long εμβόλιο”, όχι ”long covid”, που σημαίνει ότι όλα τα προβλήματα, το σύνδρομο, ξεκίνησαν μετά το εμβόλιο, όχι μετά τον covid… Η συντριπτική πλειοψηφία είναι ”long εμβόλιο”…

Έτσι, η μόνη ασθένεια που αναγνωρίζεται σ’ αυτή τη χώρα είναι το ”long covid”. Όλα τα πανεπιστημιακά ιατρικά κέντρα έχουν αυτές τις μικρές κλινικές για long covid. Δεν είναι κλινικές βλαβών από το εμβόλιο… Είναι κλινικές για το long covid. Επομένως, υπάρχει αυτό το συνεχές θάψιμο του ρόλου του εμβολίου στην ”χτυπημένη από τη μοίρα” κοινωνία…»!

Δείτε την συνέχεια:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί