Στις 22 Νοεμβρίου, 11 μέλη του κοινοβουλίου της Εσθονίας έγραψαν επιστολή στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) απορρίπτοντας την προτεινόμενη διεθνή συμφωνία, η οποία με πρόσχημα υποτιθέμενες μελλοντικές πανδημίες τύπου COVID ή ακόμα και την φερόμενη κλιματική κρίση, θέλουν να πάρουν τον έλεγχο των κρατών, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται!
ΕΔΩ οι λεπτομέρειες για την Συμφωνία για την Πανδημία και τι θέλουν να πετύχουν.
Η διεθνής συμφωνία αφορά την ετοιμότητα και τον έλεγχο της πανδημίας – γνωστή και ως Πανδημική Συνθήκη ή Συμφωνία Πανδημίας. Η επιστολή απορρίπτει επίσης τις τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (ΔΚΥ-2005) («IHR»).
Η επιστολή των Εσθονών βουλευτών (ΕΔΩ το κείμενο και οι υπογραφές) έχει ημερομηνία 22 Νοεμβρίου 2023, 8 ημέρες πριν από την 1η Δεκεμβρίου. Οι βουλευτές απορρίπτουν τόσο την προτεινόμενη συνθήκη για την πανδημία όσο και τις αλλαγές των ΔΚΥ συνολικά, καθώς και πρόσθετη χρηματοδότηση για τον ΠΟΥ.
Ο Kalle Grünthal , ένας από τους βουλευτές που υπέγραψαν την επιστολή, μοιράστηκε την είδηση στο Facebook.
Η επιστολή ξεκινά ως εξής:
Η Δημοκρατία της Εσθονίας δηλώνει δια του παρόντος, βάσει του άρθρου 22 του Καταστατικού του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ότι απορρίπτει την Διεθνή Σύμβαση για την Πρόληψη, την Ετοιμότητα και την Αντιμετώπιση της Πανδημίας, τις Συμπληρωματικές Τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (2005) και την Βελτίωση η βιωσιμότητα της χρηματοδότησης του ΠΟΥ και δεν συμφωνεί μαζί τους. πηγή
Όπως σημείωσε ο εναλλακτικός ιστότοπος μέσων ενημέρωσης της Εσθονίας Telegram.ee , αυτό έρχεται σε αντίθεση με μια απόφαση που ελήφθη στις αρχές του περασμένου έτους. Στις 4 Μαρτίου 2022, η Εσθονική Επιτροπή Υποθέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUAC) πραγματοποίησε συνεδρίαση για να ψηφίσει εάν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει την εξουσία να διαπραγματευτεί με τον ΠΟΥ εξ ονόματος της Εσθονίας.
Η EUAC είναι μια μόνιμη επιτροπή του εσθονικού κοινοβουλίου (Riigikogu) και έχει μια λειτουργία λήψης αποφάσεων και συντονισμού για θέματα που επηρεάζουν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η κυβέρνηση της Εσθονίας δεσμεύεται από τις αποφάσεις της EUAC και τις χρησιμοποιεί στις συζητήσεις της στην Ευρώπη. Εάν η κυβέρνηση δεν ακολουθήσει τις αποφάσεις της EUAC, πρέπει να ενημερώσει την EUAC για τους λόγους για αυτό. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;;; ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ! ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΛ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ!!!
Η Εσθονία όμως αντέδρασε!!!
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 27χρονου που διέρρηξε εννιά καταστήματα και μία οικία μέσα σε ένα μήνα
- Σημαντική δήλωση για την πορεία των πραγμάτων! Θα πει «ναι» το Κίεβο;
- Το 93% όσων κινούνται στους δρόμους… φοβάται την επικίνδυνη συμπεριφορά των υπολοίπων
- Viral o “Iron Man” εστιάτορας στην Κίνα: Έφτιαξε στολή ρομπότ…και παραδίδει φαγητό! vid
- Κέλλας: «Τα 4 βασικά αιτήματα των αγροτών έγιναν δεκτά»
- Ινδία: Επιβατικό τρένο συγκρούστηκε με κοπάδι ελεφάντων – Επτά ελέφαντες σκοτώθηκαν, vid
- Κεντρικοί δρόμοι των Βρυξελλών γέμισαν… πατάτες λόγω των αγροτών, vid
- Τροχαίο ατύχημα στα Χανιά: Χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
- Πρόεδρος ΕΕΘ: «Οι μεγάλες ηλεκτρονικές πλατφόρμες δεν αφήνουν ούτε μισό σεντ στην ελληνική οικονομία»
- Κινέζος Άγιος Βασίλης: “Mεταμόρφωσαν” διοικητή της δυναστείας Τσινγκ σε Άγιο Βασίλη









