ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ! «ΔΕΝ θα δώσουμε μονοκλωνικά αντισώματα σε αυτούς που αρνούνται να εμβολιαστούν» – ΒΙΝΤΕΟ

Κράτος-τιμωρός επί τω έργω!

Η συζήτηση για τα μονοκλωνικά αντισώματα που χρησιμοποιούνται και για πρόληψη κατά του κορωνοϊού επανέρχεται στη χώρα μας μετά και τις πρόσφατες ανακοινώσεις Φάουτσι (Δείτε ΕΔΩ).

Ακόμα όμως και αυτό το πολύτιμο εργαλείο, για το οποίο ο καθ. Κλινικής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας, διατρανώνει ήδη από το 2020 ότι μειώνει την πιθανότητα νοσηλείας κατά 70%-85%, στην κυβέρνηση το μετατρέπουν σε «όπλο» κατά των ανεμβολίαστων!

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του καθηγητή του LSE και εκπροσώπου της ελληνικής κυβέρνησης για την πανδημία στα ξένα φόρα, Ηλία Μόσιαλου.

Μιλώντας στον «αέρα» του ΣΚΑΙ, ο ίδιος με ιδιαίτερα προκλητικό ύφος τόνισε πως τα μονοκλωνικά αντισώματα που θα προμηθευτεί η χώρα μας ΔΕΝ θα χορηγούνται σε όσους αρνούνται τον εμβολιασμό παρά το ότι έχουν τη δυνατότητα να «τρυπηθούν»!

Πρόκειται για ακόμη μία δήλωση που καταδεικνύει την μανία με την οποία το κράτος θέλει να εμβολιάσει όσους περισσότερους πολίτες μπορεί!

«Θα πρέπει να τα δώσουμε όχι σε αυτούς που αρνούνται να εμβολιαστούν, γιατί υπάρχει εναλλακτική λύση και είναι και εξαιρετικά φθηνή, Θα δωθούν στους ευάλωτους που δεν τους έχει πιάσει το εμβόλιο, δηλαδή τους ανοσοκατεσταλμένους που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου και που δεν τους έχει πιάσει. Σε πολύ ηλικιωμένους που δεν τους έπιασε το εμβόλιο και πρέπει να τους προστατεύσουμε. Δεν θα δώσουμε μονοκλωνικό σε έναν 35άρη που μπορεί να κάνει το εμβόλιο. Δεν μπορεί να γίνει εκτεταμένη χρήση με τις μικρές ποσότητες που θα πάρουμε».

Αναφερόμαστε σε «όπλα» κατά του κορωνοϊού τα οποία και θα απέτρεπαν όλους τους τελευταίους μήνες χιλιάδες θανάτους και θα εξοικονομούσαν πάρα πολλά χρήματα από το κράτος.

Θυμηθείτε τι είχε δηλώσει ο κ. Κούβελας:

«Αν μιλάμε για μονοκλωνικά αντισώματα που θα κάλυπταν απολύτως τους υπάρχοντες θανάτους και τους σοβαρά πάσχοντες, ας πούμε ότι θα ήταν και 20.000 άνθρωποι, μιλάμε για 20 εκατομμύρια (το μήνα). Τα εμβόλια κοστίζουν γύρω στα 500εκατ. και τα lockdowns στα 4-4,5δισ. ευρώ».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί